Delvaux komt met nieuwe Pin handtassen in miniformaat

Gepubliceerd op 24 januari 2023 door Lore Ginneberge
Delvaux komt met nieuwe Pin handtassen in miniformaat © Delvaux

Hoewel de iconische Pin handtassen van Delvaux al vijftig jaar bestaan, ogen ze nog steeds bijzonder eigentijds. Zeker nu het Belgische huis deze collectie uitbreidt met een reeks minitasjes.

De iconische Pin van Delvaux

De Pin zag het levenslicht in 1972 en werd ontworpen als een soepele, lichte en vooral functionele handtas. Deze Delvaux-klassieker, gebaseerd op een strooien draagtas, weerspiegelt met zijn rondingen en iconische D-vormige vak het gevoel van vrijheid uit de jaren zeventig.

Handtassen in miniformaat

Het merk speelt graag met proporties, denk maar aan de speelse Miniatures-collecties die van de Brilliant kleine meesterwerkjes maken. Ook de Pin waagt zich nu in de wereld van de miniaturen. La Maison stelt dit seizoen verschillende nieuwe ontwerpen voor in het microformaat dat nu al enkele modeseizoenen domineert.

De Pin Toy Delvaux handtassen mini
De Pin Toy - © Delvaux

Er is de Pin Toy met zijn compacte afmetingen en een explosie van kleuren. De mini eyecatcher weet zich aan te passen aan alle gelegenheden, van dressed down casual tot opgekleed chic.

Pin Eclat tasje Delvaux mini handtas
De Pin Eclat - © Delvaux

Een gepersonaliseerde ketting geeft de Pin Éclat de nodige grandeur voor een glamoureus avondje uit.

Co-Pin handtassen Delvaux
De Co-Pin - © Delvaux

De Co-Pin is dankzij zijn miniformaat het gedroomde gezelschap voor allerhande avonturen, een echte ‘copain’ die zich in een handomdraai transformeert van een pouch naar een clutch of een kort schoudertasje.

Meer info via delvaux.com

LEES OOK: Deze 10 Belgische tassenmerken moet je kennen