Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 januari 2023

Gepubliceerd op 23 januari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 januari 2023

Het Watermanseizoen is begonnen en Venus zorgt voor vuurwerk... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 23 tot 29 januari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Venus komt donderdag je door Vissen geregeerde voltooiingszone binnen. Dit inspireert om je te bevrijden van beperkende overtuigingen en mensen die je tegenhouden om de liefde te ontvangen die je verdient. De driehoek tussen de Zon en Mars op zondag wil dat je samenkomt met je vrienden en de kracht van open vragen gebruikt om voor begrip en empathie te zorgen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Op donderdag komt de romantische planeet Venus in je door Vissen beheerste vriendschapszone, waardoor je geïnspireerd wordt om de grenzen tussen romantiek en vriendschap op te zoeken. Combineer het beste van beide werelden en kijk wat er gebeurt! De driehoek Zon-Mars op zondag geeft je de drive die je nodig hebt om je proactief en productief te voelen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Venus komt donderdag je door Vissen beheerste carrièrezone binnen. Dit herinnert je eraan dat de kwaliteit van je professionele relaties ontzettend belangrijk zijn voor goede resultaten en succes op het werk. De driehoek Zon-Mars op zondag wil dat je je nieuwsgierigheid volgt naar nieuwe ideeën en strategieën.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus komt donderdag jouw door Vissen geregeerde reiszone binnen, waardoor je mensen aantrekt die ver van jou staan, letterlijk of figuurlijk. Laat je niet afschrikken door deze mentale of fysieke afstand, want je kan er heel wat uit leren. De driehoek Zon-Mars op zondag is van emotionele aard voor jou. Gun jezelf de compassie die je ook aan anderen zou geven.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Venus komt donderdag je door Vissen beheerste intimiteitszone binnen. Hierdoor staat jouw week in het teken van relaties en connecties die je iets bijleren over jezelf. Durf delen van jezelf te onthullen voor verbinding en begrip. De driehoek Zon-Mars op zondag wil dat je een luchtige, speelse aanpak toepast op je romantische leven, maar evengoed in je vriendschappen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus komt donderdag je door Vissen beheerste romantische zone binnen en herinnert je eraan dat tegenpolen elkaar aantrekken! Ga dus op zoek naar chemie met iemand onverwachts, iemand die op het eerste gezicht helemaal anders is dan jij. Het zal je helpen je sterke punten te begrijpen en inspireren om te groeien als persooon. De driehoek Zon-Mars op zondag wil dat je meer details opmerkt om een oplossing te vinden.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Venus gaat op donderdag door Vissen. Wat betekent dit voor jou? Je hebt meer oog voor details: plots heb je aandacht voor mensen die (soms heel subtiel) interesse in je tonen. Een succesvolle relatie komt nu eenmaal neer op het opmerken van hele kleine dingen bij de ander en jezelf... De driehoek Zon-Mars op zondag geeft een vertrouwensboost door je te helpen een situatie met meer optimisme te interpreteren.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Venus komt op donderdag in Vissen te staan, het waterteken dat jouw gevoel eigenwaarde versterkt. Je trekt daardoor mensen aan die je iets bijleren over jezelf. Dit kan soms confronterend zijn, zeker wanneer je je niet makkelijk blootgeeft, maar het begrip en de steun die je krijgt zullen deugd doen. De driehoek Zon-Mars op zondag zorgt voor een verbeterde communicatie die jouw emotionele intelligentie een boost geeft.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Op donderdag komt Venus in Vissen te staan, het sterrenbeeld dat jouw gevoel van thuishoren versterkt. Daardoor trek je deze week mensen aan die je helpen je emotioneel veilig, verbonden en thuis bij hen te voelen. Daardoor krijgen je relaties een stevige boost! De Zon-Mars driehoek op zondag geeft je inzicht in iemands standpunt, wat kan leiden tot het herzien van een vastgeroeste mening.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus betreedt op donderdag jouw door Vissen geregeerde taalzone. Dit zorgt voor een soepele, empathische communicatie met een crush of geliefde. Je wordt daarbij uitgedaagd om je van je meest aanhankelijke, romantische kant te laten zien. De Zon-Mars-driehoek op zondag wil dat je je concentreert op je daden versus je gevoelens, en hoe je die beter op elkaar kan afstemmen.

 

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus betreedt op donderdag je door Vissen geregeerde veiligheidszone. Dit inspireert om na te denken over je waarden en hoe je die in de praktijk kan brengen. Dit zal je een beter gevoel geven over jezelf! De Zon-Mars-driehoek op zondag wil dat je een gedachte, verlangen of angst deelt met iemand die je zal begrijpen en helpen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus komt donderdag jouw teken binnen! Dit zorgt ervoor dat je op de juiste plek op het juiste moment bent om uit het niets een romantisch contact te leggen... Investeer in je relaties met geloof, hoop en optimisme en je zal deze positieve energie terugkrijgen. De Zon-Mars-driehoek op zondag wil dat je kritisch bent tegenover je eigen emoties. Zijn er gevoelens die je onnodige stress bezorgen? Laat ze gaan!