Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 januari 2023

Gepubliceerd op 16 januari 2023 door Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 16 tot 22 januari 2023

Het Watermanseizoen gaat deze week van start... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 16 tot 22 januari 2023.

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius gaat op woensdag direct in je door Steenbok geregeerde carrièrezone en helpt je om je doelen vol te houden. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag willen dat je je opnieuw verbindt met oude vrienden en geliefden. Uranus Retrograde eindigt op zondag, dit zorgt voor jou voor een betere kennis van zaken op financieel vlak.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius gaat woensdag direct in je door Steenbok beheerste onderwijszone, wat je inspireert om nieuwe kennis toe te passen. De komst van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag zorgen voor positieve veranderingen op professioneel vlak. Uranus Retrograde in jouw teken eindigt op zondag en geeft je een duwtje in de rug.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius gaat op woensdag direct in je door Steenbok geregeerde intimiteitszone en helpt je om moeilijke gesprekken te voeren. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag inspireren je om nieuwe horizonten te verkennen. Uranus Retrograde eindigt op zondag en motiveert je om een hoofdstuk af te sluiten.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Mercurius gaat op woensdag direct in je door Steenbok geregeerde onderhandelingszone en helpt je om verbinding te zoeken via je taalvaardigheid. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag focussen voor jou op intimiteit en jezelf openstellen voor de juiste personen. Uranus Retrograde eindigt op zondag, waardoor je binnenkort herenigd wordt met je beste vrienden.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mercurius gaat woensdag direct in je door Steenbok beheerste welzijnssector, wat je helpt om kleine stappen te zetten richting persoonlijke groei. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag focussen voor jou op romantiek en intimiteit. Uranus Retrograde eindigt zondag direct, waardoor je carrière de stabiliteit krijgt waarnaar je verlangt.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius gaat woensdag direct in je door Steenbok beheerste moedzone en helpt je de waarheid te vertellen, hoe moeilijk dat ook kan zijn. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag focussen voor jou op persoonlijke ontwikkeling. Uranus Retrograde eindigt zondag en helpt je mentale veranderingen te maken.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mercurius gaat woensdag in je door Steenbok beheerste zone van je emotionele intelligentie. Dit zal je helpen om je gevoelens een stem te geven. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag willen dat je deze maand extra moedig probeert te zijn. Uranus Retrograde eindigt zondag en inspireert je tot meer zelfliefde.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius gaat op woensdag direct in je door Steenbok beheerste communicatiezone en inspireert je om je zo duidelijk mogelijk uit te spreken. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag zetten je intenties op je thuis en familie. Uranus Retrograde eindigt zondag, waardoor er meer consistentie komt in je relaties.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Mercurius gaat woensdag direct in je door Steenbok geregeerde waarnemingszone en motiveert je om naar je lichaam te luisteren. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag willen dat je je nieuwsgierigheid volgt naar nieuwe plaatsen die je leven verruimen. Uranus Retrograde eindigt zondag en inspireert je om je verplichtingen aan jezelf na te komen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mercurius staat vanaf woensdag in jouw teken, waardoor je er beter in slaagt verlangens en dromen te communiceren. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag willen je intenties op financiële zekerheid en veiligheid richten. Uranus Retrograde eindigt zondag en helpt je meer zelfvertrouwen te vinden.

 

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius gaat op woensdag direct in je door Steenbok geregeerde afsluitingszone, wat helpt om een hoofdstuk achter je te laten. Manifesteer al je dromen en wensen, want met de start van jouw Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag heb je meer kans op slagen! Uranus Retrograde eindigt op zondag en verbetert je gevoel van emotionele veiligheid.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius komt woensdag in je door Steenbok geregeerde vriendschapszone, en helpt je miscommunicaties tussen vrienden op te lossen. De start van het Watermanseizoen op vrijdag en de Nieuwe Maan op zaterdag geeft je de kans om even stoom af te plaatsen en te focussen op zelfzorg. Uranus Retrograde eindigt zondag en versterkt je communicatievaardigheden.