Clio Goldbrenner krijgt een make-over met haar nieuwe SS23 pre-collectie

Gepubliceerd op 9 december 2022 door ELLE Partner
Clio Goldbrenner krijgt een make-over met haar nieuwe SS23 pre-collectie

Het Belgische lederwarenmerk Clio Goldbrenner werd in 2011 in Brussel opgericht en verovert elke dag de harten van vele vrouwen. Na 12 jaar gaat het merk voor vernieuwing en lanceert ze een SS23-collectie in volle evolutie die speels en feestelijk is. Clio Goldbrenner is klaar om ons te verassen in het nieuwe jaar.

Rijk aan kleur met vernieuwde iconische stukken

De lancering van de SS23 pre-collectie staat in het teken van vernieuwing met artikels die subtiel werden herzien voor een strakkere look. De iconische modellen werden in een nieuw jasje gestoken: hedendaagse vormen, versierd met no-nonsense studs, ... Maar één ding is niet veranderd: het gekende embleem van Clio Goldbrenner, het maaswerklogo, blijft.

Als klap op de vuurpijl worden de vernieuwde modellen gecombineerd met nieuwe ledersoorten en originele feestelijke kleuren die ons meenemen naar de andere kant van de wereld: purperrood, Malibu blauw, wit jasmijn, … Een reeks nieuwe must-haves wacht op ons, zoals de NOTOS of de EOLE, die de geest van de nieuwe collectie perfect weerspiegelen.

©Clio Goldbrenner - NOTOS DAILY in Fig Purple

Shop hier

NOTOS, de nieuwe favoriet van de dames

Klassiek en fun, praktisch en kleurrijk, de NOTOS biedt het perfecte evenwicht. Hij is super handig door de schouderriem en het compacte ontwerp bevat voldoende ruimte voor je dagelijkse benodigdheden. Ideaal voor gehaaste citygirls die geen grote tas willen dragen. Tijdloos en origineel, we love!

Unieke accessoires voor de kerstcollectie

Wat denk je van een accessoire uit de nieuwe kerstcollectie voor onder de kerstboom? CLIOLOVE, LUCKYCLIO en CLIOZEN zijn drie unieke figuren die ons onderdompelen in een sprookjessfeer. Deze personages zijn ontworpen om onze diversiteit aan persoonlijkheden en levenservaringen en onze verschillende manieren van denken en doen in een steeds veranderende en onzekerdere wereld in het licht te zetten. En dat op een positieve manier. 

©Clio Goldbrenner - EOLE METALLIC in Black

Shop hier

The final touch

En omdat Clio Goldbrenner dicht bij de noden en wensen van haar klanten wil staan, lanceert het merk binnenkort haar SIGNATURE lijn. Een collectie die bestaat uit exclusieve en geraffineerde items met een groot fashion gehalte.

De CLIO GOLDBRENNER SS23 pre-collectie is vanaf nu verkrijgbaar:

Wedstrijd

ELLE.be heeft leuk nieuws. Samen met Clio Goldbrenner geven we jou de kans om een NOTOS te winnen. Doe hieronder mee en wie weet sleep jij deze parel in de wacht. 

 

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner.

cliogoldbrenner.com

LEES MEER:
Artims: luxe sieraden zoals je ze nog nooit zag
Wat is het topparfum onder de kerstboom dit jaar? 
Cadeau shopping: deze luxueuze geschenkjes zijn verrassend betaalbaar