Artims: luxe sieraden zoals je ze nog nooit zag

Gepubliceerd op 29 december 2022 door ELLE Partner
Artims: luxe sieraden zoals je ze nog nooit zag

In een tijd waarin al onze zekerheden aan het wankelen worden gebracht, blijft nog één vaste waarde overeind. Ze vormen een ankerpunt, blijvend en essentieel: uitzonderlijke sieraden.

Artims’ atelier in Brussel is een betoverende plek: Artims maakt dromen waar, viert grote evenementen en schenkt de mooiste bedankingen. Door de jaren heen heeft Artims een onovertroffen vakmanschap en uitstekende reputatie opgebouwd. Het creëert zijn collecties zelf, van A tot Z, en bewerkt juwelen met een historische schoonheid.

Edelstenen, diamanten, wit-, geel- en roségoud, saffieren, robijnen en smaragden... Het zijn magische namen voor al even wonderlijke materialen. Ze vormen de basis van Artims’ uitzonderlijke creaties. Hier komen ringen, halskettingen, trouwringen, oorbellen, bedelarmbanden en met (natuurlijke!) edelstenen beklede of met  diamanten bezette versieringen tot leven. En of ze nu het resultaat zijn van inspiratie van het Huis of deel uitmaken van specifiek aangevraagd en gedetailleerd maatwerk, elk stuk is uniek.

Bovendien heeft Artims oog voor duurzaamheid. Ze werken uitsluitend met gerecycleerd goud en verwerken ook bestaande juwelen. Je oude, gedateerde of verwaarloosde sieraden worden opgepoetst en aangepast zodat je er weer helemaal weg van bent. De ambachtelijke edelsmeden van Artims maken je dierbaarste wensen waar.

Combineer dit goud met deze goed bewaarde edelsteen, neem deze diamant van een geliefd familielid of vergeten parels erbij... en keer naar huis terug met een juweel dat speciaal voor jou is ontworpen.

Harmonie trouwring ©Artims sieraden
Harmonie trouwring ©Artims

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Artims.
www.artims.com

LEES OOK:

De 8 grote modetrends voor herfst en winter 2022

J’adore Parfum d’eau: het nieuwe schooljaar met een innovatief geurtje

Ikos Resorts: beleef dé exclusieve vakantie-ervaring