WIN WIN WIN: een Papillon stoofpot van BEKA Cookware

Gepubliceerd op 7 december 2022 door ELLE Partner
stoofpot papillon

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de keukenprins(es) in je leven? Dan vonden wij het geknipte geschenk voor je. De Papillon van BEKA Cookware is een lichte, eigentijdse stoofpot in vrolijke pasteltinten. Stijlvol én handig.

Met de multifunctionele Papillon doe je iedereen die graag kookt een plezier. Hij is immers licht en gemakkelijk in gebruik. Dat maakt van de stoofpot een culinaire duizendpoot en de ideale partner in crime bij het bereiden van slow cooking-gerechten en stoofpotjes.

Veelzijdig én gemakkelijk in gebruik

Met behulp van de Papillon worden vlees en groenten nog malser. Hoe de stoofpot dit mogelijk maakt? Dankzij een ingenieus zelfbevochtigingssysteem. Zo verdeelt het deksel de condens die tijdens het koken ontstaat continu en gelijkmatig over de ingrediënten dankzij de dopjes onderaan het deksel. Daarnaast creëert de combinatie van het deksel in keramiek en de stoofpot in aluminium een warm-koudeffect. Het temperatuurverschil tussen beiden zorgt voor extra vocht en circulatie.

Verder is de Papillon enorm gebruiksvriendelijk dankzij de keramische antikleeflaag. Zo bakken gerechten niet aan én is de pot gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Daarenboven is hij zowel te gebruiken op een inductievuur als in de oven (tot wel 250°). Tenslotte werkt de stoofpot van BEKA Cookware energiebesparend. Het lichte aluminium is namelijk een uitstekende warmtegeleider, waardoor koken op een laag tot medium vuur voldoende is.

Beantwoord de wedstrijdvraag en wie weet sleep jij - net op tijd voor kerst - een Papillon stoofpot van BEKA Cookware in de wacht.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met BEKA Cookware.

beka-cookware.com

LEES OOK:
ELLE Adventskalender 2022
Deze hartverwarmende drankjes helpen je de winter te door
Klink op een zorgeloos feest met Vintense 0% Alc