ONZE 2023 CADEAUGIDS: Tijdloze stukken voor de feestdagen

Gepubliceerd op 2 december 2022 door ELLE België
ONZE 2023 CADEAUGIDS: Tijdloze stukken voor de feestdagen

Wat als je droom uitkomt? Wij gidsen je door de mooiste cadeaus, dat heb je dubbel en dik verdiend dit jaar!

Beste wensen

Wat kunnen we meer wensen voor de feestdagen dan een voorspoedig, gelukkig 2023? In onze cadeaugids staat alles in het teken van de liefde. Wij selecteerden een aantal prachtige, kostbare en tijdloze stukken die je eeuwig wilt koesteren. Perfect om een ander of jezelf mee te verwennen ... Geen last-minute zoektocht naar cadeautjes dit jaar; we mikken op luxe, handwerk en kwaliteit. Er zitten bijzondere dingen bij en items om op slag verliefd op te worden, kortom: droomgeschenken voor onder de boom.

 Cadeaugids Armband Panthère de Cartier in 18 karaats geel goud met onyx, gezet met twee tsavorietgranaten, en armband LOVE van 18 karaats geel goud, beide op Cartier.com en in de boetieks. Ballpoint in goudlak, Montblanc op Montblanc.com
Armband Panthère de Cartier in 18-karaats geelgoud met onyx, gezet met twee tsavorietgranaten, en armband LOVE van 18-karaats geelgoud, beide op cartier.com en in de boetieks. Ballpoint in goudlak, Montblanc op montblanc.com

Klassieker

Een perfect cadeau voor degenen die houden van mooie woorden, die hun levensverhaal willen vertellen of in stijl een lief briefje willen schrijven. Een mooie ballpoint voelt als een kostbaar kleinood in de hand, en laat je precies de juiste woorden kiezen. Geen groter plezier dan in stijl je gedachten op papier zetten.

Ballpoint Santos van goudkleurig metaal met de bekende schroef en ballpoint Santos in witte lak met goudkleurige afwerking. Beide Cartier, op Cartier.com en in de boetieks.
Ballpoint Santos van goudkleurig metaal met de bekende schroef en ballpoint Santos in witte lak met goudkleurige afwerking. Beide Cartier, op cartier.com en in de boetieks.
Cadeaugids Polshorloge Panthère de Cartier van 18 karaats geel goud. Damspel met bord van gelakt hout met pantermotief en marmeren damstenen, op Cartier.com en in de boetieks.
Polshorloge Panthère de Cartier van 18-karaats geelgoud. Damspel met bord van gelakt hout met pantermotief en marmeren damstenen, op cartier.com en in de boetieks.

Diamanten zijn voor eeuwig

Armband Panthère de Cartier, in 18 karaats geel goud met onyx, smaragden en briljant geslepen diamanten op Cartier.com en in de boetieks.
Armband Panthère de Cartier, in 18-karaats geelgoud met onyx, smaragden en briljant geslepen diamanten, op cartier.com en in de boetieks.

“Jullie hebben een mode gelanceerd, en ik heb er een woord bij bedacht: elegante en gefortuneerde vrouwen zijn in de greep van de panteromanie,” verklaarde Jeanne Toussaint, die in 1933 het iconische dier bij Cartier introduceerde. De panter staat symbool voor vrouwelijkheid en elegantie, maar spreekt ook ons wilde, onafhankelijke kantje aan. Deze armband vertegenwoordigt alles waar we van dromen.

Damspel met bord van gelakt hout met pantermotief en marmeren damstenen. Kaars Les Écrins Parfumés, Canopée, beide op Cartier.com en in de boetieks.
Damspel met bord van gelakt hout met pantermotief en marmeren damstenen. Kaars Les Écrins Parfumés, Canopée, beide op cartier.com en in de boetieks.

Black or white?

Een heel bijzonder collier uit de collectie Haute Joaillerie Clash van Cartier. Het is aan twee kanten te dragen. De zwarte kant is gezet met vierkante onyx en de spierwitte kant met diamanten. Een speels technisch hoogstandje, want luxe mag ook humor hebben.

 

Armband LOVE, klein model in 18 karaats geel goud, horloge met dubbele band in 18 karaats geel goud, beide Cartier. Vide-poche en kopjes Panthère de Cartier in blauw Limoges-porselein met arabesken.
Armband LOVE, klein model in 18-karaats geelgoud, horloge met dubbele band in 18-karaats geelgoud, beide Cartier. Vide-poche en kopjes Panthère de Cartier in blauw Limoges-porselein met arabesken.

Robijnrood

Mini-tas Panthère de Cartier in rood kalfsleer met ketting en goudkleurige sluiting, op Cartier.com en in de boetieks
Mini-tas Panthère de Cartier in rood kalfsleer met ketting en goudkleurige sluiting, op cartier.com en in de boetieks.

Dat is dé kleur voor de feestdagen om je zwarte jurkje een extra accent te geven. Het ideale accessoire: een vlammend rode tas die de soberste feestoutfit pit geeft.

Cadeaugids Kaars Les Écrins Parfumés, Canopée, Cartier. Ring Panthère de Cartier van 18 karaats geel goud met tsavorietgranaten en onyx, beide op Cartier.com en in de boetieks.
Kaars Les Écrins Parfumés, Canopée, Cartier. Ring Panthère de Cartier van 18-karaats geelgoud met tsavorietgranaten en onyx, beide op cartier.com en in de boetieks.

Lees ook:

Feestshopping: stijlvolle kostuums voor wie een hekel heeft aan jurken

11 Belgische breigoedmerken voor trendy wintertruien

20 not-so-ugly kersttruien om door te dragen