Weekhoroscoop: Jouw voorspellingen voor 21 tot 27 november 2022

Gepubliceerd op 21 november 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: Jouw voorspellingen voor 21 tot 27 november 2022

Het Boogschutterseizoen gaat deze week van start... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 21 tot 27 november 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en inspireert je om fysiek of spiritueel te reizen. Focus deze week op het aanscherpen van je kennis. Er is nog zoveel om te leren en te ontdekken! Op woensdag eindigt Jupiter Retrograde in jouw door Vissen geregeerde sluitingzone, wat je helpt om het verleden los te laten.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en motiveert je om een nieuwe versie van jezelf te leren kennen. Als je je blokkades op vlak van intimiteit wilt aanpakken, is de Nieuwe Maan in Boogschutter op woensdag het ideale moment. Op dezelfde dag eindigt Jupiter Retrograde in jouw door Vissen geregeerde vriendschapszone, waardoor je herenigt wordt met vrienden uit je verleden.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Op dinsdag begint het Boogschutterseizoen en dat brengt chemie in de lucht! Vertel het universum wat voor soort liefde je wilt geven en ontvangen onder de nieuwe maan in Boogschutter op woensdag. Jupiter Retrograde eindigt in jouw door Vissen geregeerde carrièrezone op dezelfde dag, waardoor je meer succes en ambitie krijgt op het werk.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en motiveert je om op te merken hoe kleine keuzes een groot verschil maken. Als je aan persoonlijke ontwikkeling wil werken, is de Nieuwe Maan in Boogschutter op woensdag het ideale moment. Jupiter Retrograde eindigt in je door Vissen geregeerde wijsheidszone op dezelfde dag en helpt je nieuwe kennis toe te passen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en helpt je hoop en angsten te delen die je hebt vastgehouden. Woensdag is er een nieuwe maan in Boogschutter die je een extra dosis moed geeft. Jupiter Retrograde eindigt in jouw door Vissen geregeerde intimiteitszone op woensdag. Wie weet doe je wel een belangrijke ontdekking in bed...

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en verandert de manier waarop je denkt over de mensen en plaatsen die je veilig houden. Als je iets in huis wilt veranderen, is de Nieuwe Maan in Boogschutter op woensdag het goede moment. Jupiter Retrograde eindigt in jouw door Vissen geregeerde romantische zone, waardoor je meer geluk krijgt in de liefde.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en verbetert je communicatievaardigheden. Als je jezelf wilt bevrijden van een passieve rol, dan is de nieuwe maan in Boogschutter op woensdag het geschikte moment. Jupiter Retrograde eindigt in je door Vissen geregeerde welzijnszone, ook op woensdag, waardoor je gezondheid alleen maar zal verbeteren.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag, wat jou zal helpen om je waarden te versterken. Spreek al je intenties op financieel vlak in het universum, de nieuwe maan in Boogschutter op woensdag zal je daarbij helpen. Jupiter Retrograde eindigt op dezelfde dag in je door Vissen beheerste vertrouwenszone en bevrijdt je van gewoonten die meer onzekerheid en zelftwijfel creëren.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Dinsdag begint het Boogschutterseizoen, spreek al je verjaardagswensen uit in het universum! De jaarlijkse Nieuwe Maan in je teken zal helpen om naar je doelen toe te werken. Jupiter Retrograde eindigt op woensdag in je door Vissen geregeerde thuiszone, waardoor je wil focussen op je veilige thuis en familie.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Dinsdag begint het Boogschutterseizoen, dus geef jezelf de tijd om uit te rusten, op te laden en jezelf te verzorgen. Vertel het universum je intenties voor het afsluiten van een hoofdstuk onder de nieuwe maan van woensdag in Boogschutter. Jupiter Retrograde eindigt in jouw door Vissen geregeerde communicatiezone op woensdag, wat komaf zal maken met miscommunicaties.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en wil dat je op tijd te stopt met werken en je beste vrienden op te zoeken. Als je nieuwe relatiedoelen hebt, dan is de Nieuwe Maan in Boogschutter van woensdag het moment om ze in de praktijk te brengen. Jupiter Retrograde eindigt in je door Vissen beheerste inkomstenzone op dezelfde dag, en motiveert je om financiële zekerheid na te streven.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het Boogschutterseizoen begint op dinsdag en inspireert je tot meer optimisme en visie in je carrière. Vertel het universum al je professionele doelen onder de nieuwe maan in Boogschutter van woensdag. Jupiter Retrograde eindigt op dezelfde dag in jouw teken, waardoor je de kans krijgt om opnieuw te beginnen.