Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 november 2022

Gepubliceerd op 14 november 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 14 tot 20 november 2022

Venus en Mercurius gaan Boogschutter binnen en zorgen voor romantiek en avontuur... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 14 tot 20 november 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Venus en Mercurius gaan deze week de avontuurlijke Boogschutter binnen en inspireren je om je nieuwsgierigheid mee te nemen naar nieuwe plaatsen om je horizon te verbreden. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag wil dat je de feiten op een rij zet en gesprekken voert om dingen op te klaren. De driehoek Zon-Neptunus van zondag vraagt dat je je batterijen oplaadt.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Venus en Mercurius gaan deze week de hartstochtelijke Boogschutter binnen en inspireren je om je volledig te storten in intieme avonturen. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag daagt je uit om met de stroom mee te gaan en je niet druk te maken om spanningen in je vriendenkring.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Venus en Mercurius gaan deze week Boogschutter binnen en helpen je begrijpen dat er romantiek schuilt in tegengestelde karakters. Het Mars-Neptunus vierkant kan leiden tot onduidelijkheid op het werk deze week, dus stel je flexibel op.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Venus en Mercurius gaan deze week Boogschutter binnen en motiveren je om je op kleine dingen te concentreren om succes te boeken. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag wil dat je hoop koestert en je visie durft te verduidelijken. Het Zon-Neptunus vierkant van zondag helpt je meer vertrouwen hebt en risico's durft te nemen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Venus en Mercurius gaan deze week de moedige Boogschutter binnen en motiveren je om je angsten en verlangens te delen met iemand die jou begrijpt. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag wil dat je focust op vertrouwen binnen je vriendenkring. De driehoek Zon-Neptunus van zondag inspireert je om te groeien in je emoties.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus en Mercurius gaan deze week de mondige Boogschutter binnen en helpen je om gevoelens onder woorden te brengen. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag kan voor misverstanden zorgen op het werk, dus blijf alert en reageer niet te snel. De driehoek tussen de Zon en Neptunus van zondag inspireert je om vertrouwen te zoeken door middel van goede communicatie.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Venus en Mercurius gaan Boogschutter binnen en helpen je om mondiger te zijn en directer te communiceren. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag wil dat je het evenwicht bewaart tussen het grote en het kleine geheel. De Zon-Neptunus driehoek van zondag helpt je plezier te vinden in het zorgen voor jezelf.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Venus en Mercurius gaan Boogschutter binnen en inspireren je om vrede te nemen met jezelf. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag focust voor jou op een moeilijk evenwicht tussen openheid en privacy. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag helpt je om je kwetsbaarheid op te stellen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Venus en Mercurius komen deze week in jouw teken, waardoor je helder kunt denken en communiceren, wat je alleen maar meer populariteit en succes oplevert. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag helpt je grenzen te vinden die voor verbinding en bescherming zorgen. Zon-Neptunus van zondag focust op het vergeven en vergeten binnen je familie.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Venus en Mercurius gaan deze week Boogschutter binnen en helpen je een stap achteruit te zetten en terug te kijken op het afgelopen jaar. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag inspireert je om beter te communiceren en zo meer begrip te krijgen. De driehoek Zon-Neptunus van zondag is de ideale gelegenheid om opnieuw contact te zoeken met oude vrienden.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Venus en Mercurius gaan deze week Boogschutter binnen en helpen je om op tijd te relaxen en contact te zoeken met je vrienden. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag wil dat je focust op je zelfvertrouwen en al je talenten. De driehoek Zon-Neptunus van zondag helpt je te begrijpen hoe je je waarden op het werk kunt naleven.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Venus en Mercurius gaan deze week de ambitieuze Boogschutter binnen, waardoor je gesprekken zult voeren en connecties kunt maken die je helpen professioneel succes te boeken. Het Mars-Neptunus vierkant van zaterdag herinnert je eraan dat emoties niet altijd oproepen tot actie. De driehoek Zon-Neptunus van zondag verruimt je denken en helpt je een probleem met meer hoop en optimisme te bekijken!