Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 oktober 2022

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Weekhoroscoop: jouw voorspellingen voor 24 tot 30 oktober 2022

Een zonsverduistering in Schorpioen en het begin van Mars Retrograde... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop van 24 tot 30 oktober 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen inspireert je om je meest authentieke zelf te zijn. Jupiter komt donderdag weer in je door Vissen geregeerde spiritualiteitszone en helpt je om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Mars Retrograde begint op zondag en inspireert je om te zeggen wat er op je hart ligt aan je geliefden.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen bezorgt je een onverwachts romantisch moment. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen geregeerde vriendschapszone en herenigt je met je dierbare vrienden. Mars Retrograde begint op zondag en vraagt je om je waarden te heroverwegen, zodat je ze in praktijk kunt brengen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De zonsverduistering in Schorpioen van dinsdag wil dat je focust op je persoonlijke ontwikkeling. Neem je verantwoordelijkheid waar nodig en weet dat je de kracht hebt om dingen te veranderen. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen beheerste carrièrezone, waardoor je nog meer professioneel succes krijgt.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen wil dat je je verlangens en angsten deelt met iemand die je kan vertrouwen. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen beheerste wijsheidszone en neemt je mee op een intellectueel avontuur. Mars Retrograde begint op zondag en helpt je om een hoofdstuk af te sluiten.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen inspireert je om mensen en plekken op te zoeken die je een veilig gevoel geven. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen geregeerde intimiteitszone, waardoor je iets bijleert over je eigen eigen seksualiteit. Mars Retrograde begint op zondag en helpt je om iets te leren uit conflicten met vrienden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen helpt je om je taalvaardigheid en luistervaardigheid aan te scherpen, waardoor er nieuwe deuren openen. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen geregeerde relatiezone,  je krijgt dus extra veel romantische kansen... Mars Retrograde begint op zondag en vraagt je om meer leiderschap en autonomie te tonen op het werk.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen wil dat je de daad bij het woord voegt! Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen beheerste welzijnszone, waardoor je inspanningen op het gebied van gezondheid en persoonlijke ontwikkeling wat extra succes krijgen. Mars Retrograde begint op zondag en inspireert je om je horizon te verbreden, wat dacht je van een nieuwe studie of een leerrijke vakantie?

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De zonsverduistering van dinsdag in jouw teken zorgt voor een totale reset. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen beheerste moedzone en moedigt aan om anderen te durven vertrouwen, want je kan niet alles alleen aan. Mars Retrograde begint op zondag en vraagt je om te focussen op intimiteit en je seksualiteit.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen inspireert je om je los te maken van alles en iedereen die je tegenhoudt. Jupiter keert op zaterdag terug naar je door Vissen geregeerde familiezone: je voelt de nood om een veilige cocon te creëren thuis met de mensen die je liefhebt. Mars Retrograde begint op zondag en motiveert je om effectiever te communiceren in conflicten zodat je je relaties kunt herstellen en versterken.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen helpt je in contact te komen met de vrienden die je het best begrijpen. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen beheerste taalzone en verhoogt je communicatieskills voor professioneel succes. Mars Retrograde begint op zondag en vraagt je een beetje gas terug te nemen en kleine stappen te zetten naar persoonlijke groei.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen staat bij jou in het teken van je werk: toon leiderschap en vecht voor de vrijheid die je verdient in je job. Jupiter komt zaterdag weer in je door Vissen geregeerde inkomstenzone, waardoor je nieuwe kansen op financieel succes krijgt. Mars Retrograde begint op zaterdag en helpt je om gewoonten aan te leren die je zelfvertrouwen opkrikken.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De zonsverduistering van dinsdag in Schorpioen inspireert je om optimistisch en hoopvol te blijven, wat er ook gebeurt. Op zaterdag komt Jupiter weer in jouw teken en blijft daar zo'n twee maanden, waardoor er succes en geluk op je af komt. Mars Retrograde begint op zaterdag en vraagt je om de banden met je familie en thuis te beschermen.