Weekhoroscoop : jouw voorspellingen van 17 tot 23 oktober 2022

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Weekhoroscoop : jouw voorspellingen van 17 tot 23 oktober 2022

Het einde van Saturnus Retrograde bevrijdt heel wat sterrenbeelden van negatieve emoties, terwijl het Schorpioen Seizoen met romantiek strooit... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor van 17 tot 23 oktober 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

Profiteer van de aanwezigheid van Jupiter, de planeet van het geluk, om veranderingen door te voeren. De driehoek Venus-Mars van dinsdag wil dat je meer vragen stelt en kijkt wie interesse toont. Op zondag eindigt Saturnus Retrograde in jouw vriendschapszone, waardoor er een hereniging met vrienden op het programma staat.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Deze week staat helemaal in het teken van plezier, schoonheid en het leggen van contacten. Saturnus Retrograde eindigt in je carrièrezone, waardoor je je opnieuw ambitieuzer en efficiënter voelt. Later gaan Venus en de Zon Schorpioen binnen, wat bij jou voor een superromantisch weekend zorgt!

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De driehoek tussen Venus en Mars van dinsdag wil dat je meer van jezelf laat zien. Saturnus Retrograde eindigt deze week en  inspireert je om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. En dan zijn er nog de Zon en Venus die in Schorpioen komen te staan, wat er bij jou voor zorgt dat je meer op hoe kleine details je leven kunnen beïnvloeden.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De driehoek Venus-Mars van dinsdag verbindt je met familie op een emotionele, helende manier. Deze week eindigt Saturnus Retrograde in je intimiteitszone, waardoor je weer in contact komt met mensen die je vertrouwt. Tenslotte komen de Zon en Venus in Schorpioen te staan, wat je inspireert om je pantser af te schudden en moed te tonen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De driehoek Venus-Mars van dinsdag verandert de dynamiek in je relaties op een positieve manier. Saturnus Retrograde in de romantische zone eindigt deze week, wat je helpt om een relatie af te sluiten. En dan zijn er nog Venus en de Zon die allebei in Schorpioen komen, en die je verbinden met je thuis en familie.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De driehoek Venus-Mars van dinsdag versterkt de relaties op het werk zodat je professionele vooruitgang boekt. Saturnus Retrograde eindigt deze week in je welzijnszone en helpt je verstandigere gewoonten te kiezen. Venus en de Zon komen zondag Schorpioen binnen en inspireren je om beter te communiceren.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Venus-Mars driehoek van dinsdag inspireert om je kijk op relaties te veranderen en een sprong te wagen als dat nodig is. Saturnus Retrograde eindigt deze week, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt. Tenslotte gaan Venus en de Zon allebei Schorpioen binnen, waardoor je het leven met een roze bril ziet.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De driehoek Venus-Mars van dinsdag wil je bevrijden van mensen die je gevoelens van angst en onmacht bezorgen. Saturnus Retrograde eindigt deze week in je familiezone en zorgt ervoor dat je je veiliger en 'gezien' voelt. Dan begint het Schorpioen seizoen! Dit weekend komt Venus in jouw teken: jij en je relaties zullen de komende maand een ware metamorfose ondergaan.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De driehoek Venus-Mars van dinsdag wil dat je wat meer focust op je romances en vriendschappen. Neem jezelf (of anderen!) niet te serieus. Saturnus Retrograde eindigt deze week en helpt je nieuwe ideeën toe te passen in je communicatie. Zowel Venus als de Zon gaan zondag Schorpioen, waardoor je een rustige tijd tegemoet gaat waarin helen voorop staat.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Venus-Mars driehoek van dinsdag helpt je in contact te komen met collega's die je steunen. Deze week eindigt Saturnus Retrograde in je financiële zone, waardoor je op dat vlak meer stabiliteit krijgt. Op zondag gaan Venus en de Zon Schorpioen binnen, wat voor jou in het teken staat van vriendschap en rust.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De driehoek Venus-Mars van dinsdag herinnert je eraan dat je gelijkgestemden aantrekt, dus focus op een positieve attitude. Saturnus Retrograde eindigt in jouw teken op zondag en motiveert je om problemen eens anders aan te pakken. Op dezelfde dag gaan Venus en de Zon Schorpioen binnen en bezorgen jou een van de meest succesvolle en romantische maanden van het jaar!

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Venus-Mars driehoek van dinsdag helpt je je emoties te communiceren voor betere relaties. Saturnus Retrograde eindigt dit weekend in je afsluitingszone en helpt je om hoopvol te zijn, nu en in de toekomst. Venus en de Zon gaan zondag Schorpioen binnen en nemen je mee op een avontuur!