MAASMECHELEN VILLAGE ZET DE FRANSE MODE EN JOIE DE VIVRE IN DE KIJKER

Gepubliceerd op 10 oktober 2022 door Marie Guérin en ELLE Partner Foto’s: Tanguy Pels
MAASMECHELEN VILLAGE ZET DE FRANSE MODE EN JOIE DE VIVRE IN DE KIJKER

Vanaf 15 oktober staat Maasmechelen Village in het teken van de beroemde elegantie en verfijning van de Franse mode. Het thema van de actie is - hoe kon het ook anders - joie de vivre. Ideaal dus voor wie graag mooi gekleed door het leven gaat.

QUARTIER FRANÇAIS

Het event wordt georganiseerd in samenwerking met ELLE België. Daarom mocht ELLE diverse looks selecteren die een hele week lang in de spotlight worden gezet. In het westelijke deel van de Village (her)ontdek je het "quartier français". Daar vind je de vier beroemde labels die hun klanten een exclusieve shopping experience willen bieden: Ba&sh, Sandro, Lancel en American Vintage.

Je wordt persoonlijk verwelkomd, geniet van een glaasje champagne, krijgt 10% korting en gepersonaliseerd stylingadvies... Dit is je kans om je als echte Parijse fashionista’s uit te dossen en de favoriete outfits van de redactie te passen!

HOE ZIET JOIE DE VIVRE ER DIT NAJAAR UIT?

Bij Ba&sh

Maasmechelen village

Een elegante outfit die lekker zit en speelt met het contrast van de verschillende materialen: de superzachte wollen trui met open rug (vooraan gedragen!) en het rode plooirokje met knoop. De print van de Lancel-foulard in het haar weerspiegelt de kleurschakeringen van de rok. Heerlijk om de look wat extra pit te geven.

Trui, € 128,70 in plaats van € 195; rok, € 105,60 in plaats van € 160; schoenen, € 245; Lancel-tas, € 361 in plaats van € 515.

Bij Sandro

Een preppy look met een twist: de rechte broek van vegan leder en witte boots. Tijdens de herfst combineer ik dit met een gebreid bovenstuk dat het ensemble kleur geeft en mooi contrasteert met mijn lievelingsjas (leve het teddy-effect!).

Jas, € 251 in plaats van € 375; gebreide mouwloze trui, € 124 in plaats van € 185; broek van nepleder, € 332 in plaats van € 495.

Bij American Vintage

Maasmechelen Village

Ongetwijfeld de kleurrijkste en meest casual look! Een boyfriend jeans, cardigan en een amberkleurig bomberjack. Het intense blauw van de muts geeft het geheel een heerlijk vleugje kleur.

Maasmechelen Village
Om de outfit helemaal af te maken, heb ik er een paar leren Sandro-muiltjes en een oranje Lancel-tas aan toegevoegd.

Bomberjack, € 117 in plaats van € 195; vest, € 78 in plaats van € 130; tanktop, € 45; jeans, Sandro-muiltjes € 195; Lancel-tas, € 331 in plaats van € 495.

Bij L'Oréal

Maasmechelen Village

Joie de Vivre uit zich ook in de schoonheidsproducten van L'Oréal. Onze selectie is ideaal voor een glamoureuze beauty look!

FRENCHY PARTY

Om deze Franse week in schoonheid te beginnen, organiseren het ELLE-team en Maasmechelen Village op 15/10 van 14u tot 19u samen een VIP experience. Je kunt de dresscode al wel raden... Een gratis glaasje champagne en een goodiebag... Onze shoppingnamiddag begint meteen opperbest! Inschrijven kan hier.

 

LEES  MEER :
Joie de Vivre, het ELLE shopping event bij Maasmechelen Village : alles wat je wil weten
Artims: luxe sieraden zoals je ze nog nooit zag 
Pink October: met deze 10 roze items steun je de strijd tegen borstkanker