Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 10 tot 16 oktober

Gepubliceerd op 10 oktober 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 10 tot 16 oktober

De planeten geven heel wat tekens een boost op professioneel vlak... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor van 10 tot 16 oktober 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

De planeten van deze week zorgen voor vooruitgang in je professionele leven. De volle maan van zondag laat zich nog voelen: durf op het gaspedaal in te trappen als dat nodig is. Op woensdag komt Mercurius (in Maagd) tegenover Jupiter in jouw sterrenbeeld te staan, wat helemaal in het teken staat van onderhandelingen. Je slaagt er in om verschillende meningen te verzoenen. Het weekend (vanaf vrijdag al) staat in het teken van vriendschap, merk op hoe iedereen actie onderneemt om je te helpen en plezier te bezorgen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius gaat door een bevriend Aardeteken (Maagd) en dat heeft meestal positieve gevolgen op professioneel en materieel vlak. Dit is een goed moment om opnieuw te onderhandelen op een diplomatieke manier zonder teveel emotionele reacties. Op woensdag staat Mercurius tegenover Jupiter: enkele nieuwe gewoonten helpen je om afsluiting te vinden en opnieuw te beginnen. Op vrijdag, tijdens de Venus-Saturnus driehoek, zal je beseffen hoe deze gewoonten ook zinvol zijn voor professioneel succes.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

"Het hart heeft zijn redenen die de rede niet kent", zei de filosoof Blaise Pascal. Venus, de planeet van de liefde, staat momenteel in bevriend luchtteken Weegschaal en dat is altijd goed nieuws! Je voelt je charmanter en speelser en geeft de juiste signalen aan je omgeving. Onthoud daarbij dat je om alles moet kunnen lachen, ook om jezelf. Tijdens de Venus-Saturnus driehoek op vrijdag krijg je een nieuwe kijk op het leven dankzij een gesprek dat nog lang zal nazinderen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Na de volle maan van afgelopen zondag wordt deze week een pak aangenamer. Concentreer je niet op wat je dwars zit, maar focus op wat wél goed gaat. Op woensdag staat Mercurius tegenover Jupiter, wat je helpt om je emoties in te zetten voor succes in je carrière. Op vrijdag, tijdens de Venus-Saturnus driehoek, zul je begrijpen hoe het delen van je emoties leidt tot intimiteit diegenen die je vertrouwt.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Deze week staat in het teken van communicatie, Leeuw. Dankzij de dubbele invloed van de Zon en Venus in je door Weegschaal geregeerde sociale en professionele sector is het een goed moment om initiatief te nemen en tegelijk te luisteren naar anderen. Op woensdag staat Mercurius tegenover Jupiter en zul je de kracht van woorden des te meer inzien. Ook de Venus-Saturnus driehoek van vrijdag zal je leren dat praten cruciaal is voor verbintenis en vertrouwen tussen romantische partners.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Als Maagden bekend staat om hun praktische en analytische karakter, zal de passage van Mercurius, de planeet van de intelligentie, deze eigenschappen alleen maar versterken. Dit is dan ook een goed moment om slimme ideeën te bedenken en in de praktijk te brengen. Op woensdag staat Mercurius tegenover Jupiter en inspireert je om intiemere seksuele verbinding te zoeken. De Venus-Saturnus driehoek van vrijdag helpt je meer plezier te vinden in de kleine dingen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Gelukkige verjaardag, Weegschaal! Venus staat in jouw teken en nodigt je uit om naar je hart te luisteren. Op woensdag, wanneer Mercurius tegenover Jupiter staat, zul je een evenwicht moeten vinden tussen jouw verlangens en die van anderen. Venus vormt vrijdag een driehoek met Saturnus en moedigt een beetje discipline aan om meer zelfvertrouwen op te bouwen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Op maandagavond komt Mercurius in je door Weegschaal geregeerde afsluitingszone, wat inspireert om negatieve mentale gewoonten en emotionele patronen los te laten. Hetzelfde geldt voor woensdag, wanneer Mercurius tegenover Jupiter staat en je een scherp inzicht geeft in hoe je dat kunt realiseren. De Venus-Saturnus driehoek van vrijdag motiveert je om grenzen te stellen aan zelfliefde en relatie-liefde.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Op maandagavond komt Mercurius je door Weegschaal geregeerde vriendschapszone binnen en inspireert je om vriendschap in romantische relaties te brengen en vice versa. Op woensdag, wanneer Mercurius tegenover Jupiter staat, maak je contact met vrienden waar je blindelings op kan vertrouwen. De Venus-Saturnus driehoek van dit weekend helpt je om je familie en gezin te steunen.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Op maandagavond komt Mercurius in je door Weegschaal beheerste carrièrezone, wat je eraan herinnert dat anderen steunen de weg is naar professioneel succes. Deze les wordt benadrukt met de Mercurius-Jupiter oppositie van woensdag, wat je inspireert om meer empathie en medeleven te tonen op je werk. De tip van de week: als je wijs genoeg bent om geen wonderen te verwachten, ligt er misschien wel een aangename verrassing in het verschiet.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je voelt de invloed van de Zon en Venus in bevriend luchtteken Weegschaal. Ze nodigen je uit om recht op je doel af te gaan zonder teveel vragen te stellen. Maar let op, want Saturnus staat nog steeds midden in je teken, dus een pauze af en toe zal nodig zijn. Dankzij de Venus-Saturnus driehoek van vrijdag krijg je nieuwe inzichten in je relaties: je aan iemand binden kan tegelijk voor persoonlijke vrijheid zorgen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Op maandagavond komt Mercurius in je door Weegschaal geregeerde intimiteitszone en inspireert je om meer over jezelf te onthullen om je met anderen te verbinden. Hetzelfde geldt voor de Mercurius-Jupiter oppositie van woensdag, wanneer je de kracht van kwetsbaarheid nog beter zal begrijpen. De Venus-Saturnus driehoek van deze vrijdag motiveert je om je los te maken van angsten en patronen die je tegenhouden.