Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 3 tot 9 oktober

Gepubliceerd op 3 oktober 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 3 tot 9 oktober

Het einde van Pluto in Retrograde en een volle maan in Ram... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor van 3 tot 9 oktober 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

"Vrije wil is het vermogen om met plezier te doen wat ik moet doen," schreef de psychoanalyticus Karl Gustav Jung, een quote die de krachtige uitbarsting van positieve energie weergeeft door de passage van Jupiter in jouw teken. De planeet van het geluk bevordert je vermogen om humor en plezier in allerlei projecten te leggen. De jaarlijkse Volle Maan in jouw teken op zondag wil dat je je verlangens duidelijk maakt en resoluut voor vrijheid kiest.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

"Liefde is de ultieme vereniging van waanzin en wijsheid," schreef de filosoof Edgar Morin, die met deze quote de invloed van Mercurius op jouw teken weergeeft. De planeet van de communicatie nodigt uit om emoties onder woorden te brengen zodat je dichter bij degenen komt te staan die je liefhebt. De volle maan van zondag in Ram zorgt voor genezing en afsluiting als je direct en eerlijk bent over je grenzen en verlangens.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De laatste tijd stond in het teken van nieuwe initiatieven en veranderingen, onder meer door de invloed van Mars in jouw teken. De planeet van de actie brengt je de energie om oktober in te gaan met maar een doel: slagen in alles wat je doet! De volle maan van zondag in Ram is van sociale aard voor jou, dus maak opnieuw contact met je beste vrienden en vier elkaars vooruitgang!

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Communiceer je gevoelens, Kreeft! Er kondigt zich een transformatie aan waardoor je je vrijer en lichter zal voelen, onder meer dankzij Pluto Retrograde die eindigt op zaterdag in je romantische zone en zorgt voor soepelere relaties. De volle maan van zondag in Ram verlicht je carrièrezone en motiveert je om een stap te zetten richting leiderschap of ondernemen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Krachtige planeten zijn aan het werk en geven je de kans om de sociale ladder te beklimmen of mensen samen te brengen. Aarzel niet om de leiding te nemen, maar vergeet daarbij niet te luisteren naar anderen. De volle maan van zondag in Ram inspireert je om te onderzoeken, te onderwijzen en nieuwe dingen en plekken te ontdekken voor een verruiming van je horizon.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De planeten moedigen je deze week aan om te focussen op één ding tegelijk. Accepteer niet meer verplichtingen dan je aankunt! Op zaterdag eindigt Pluto Retrograde en motiveert je om nog meer te investeren in emotionele blootstelling. De volle maan van zondag in Ram heeft een sexy, intieme invloed op jouw teken: maak plezier met mensen die je vertrouwt.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Gelukkige verjaardag, Weegschaal! De Zon heeft een rendez-vous met Venus in jouw teken, en deze dubbele invloed brengt je alleen maar geluk!  Pluto Retrograde eindigt op zaterdag en inspireert je om relaties met familie te herstellen. De volle maan van zondag in Ram nodigt uit tot een romantische relatie met iemand met wie je een tegengestelde aantrekkingskracht hebt.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Ben je niet blij met bepaalde zaken en wil je dingen veranderen? Dan kan nu weleens het ideale moment zijn. Wacht niet tot de kansen op je pad komen, maar creëer ze. Pluto Retrograde eindigt op zaterdag en zal je daarbij helpen door je te motiveren om beter te communiceren. De volle maan van zondag in Ram wil dat je toegeeft aan verlangens en opwinding.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De aanwezigheid van Mars in je tegenovergestelde teken (Tweelingen) zorgt dat je snel geïrriteerd raakt en ongeduldig bent. Probeer minder impulsief te reageren en wees gerust, er hangt beterschap in de lucht. Pluto Retrograde eindigt bijvoorbeeld op zaterdag en motiveert je om je waarden na te leven. De volle maan van zondag in Ram inspireert tot moed, creativiteit en de bereidheid om je gevoelens en ervaringen te delen met de juiste mensen.

 

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Focus deze week op kritisch denken en schenk aandacht aan de details. Als je in het eerste decanaat geboren bent (22 tot 30 december), overhaast dan niets. Voor andere Steenbokken zijn de vooruitzichten daarentegen veelbelovend. Pluto Retrograde eindigt zaterdag in jouw teken en helpt je je kracht weer te vinden. De volle maan van zondag in Ram geeft je thuis, familieleven een flinke boost, zolang je transparant bent over je nieuwe wensen, grenzen en verwachtingen.

 

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Deze week staat in het teken van avontuur! De dubbele invloed van Venus (in Weegschaal) en Mars (in Tweelingen) in andere luchttekens zorgt ervoor dat je je zaken op orde krijgt op emotioneel en professioneel gebied. Pluto Retrograde eindigt op zaterdag en helpt je te voltooien wat afgesloten moet worden. De volle maan van zondag in Ram helpt je eerlijk en rechtuit te spreken zodat er weinig ruimte overblijft voor twijfels en aarzelingen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Deze week raak je geïnspireerd om woorden te geven aan gevoelens waar dat moeilijk maar nuttig kan zijn. Je voelt de behoefte om dichter bij je geliefden te staan, Pluto Retrograde eindigt op zaterdag en zal je helpen door je opnieuw te verbinden met je vrienden. De volle maan van zondag in Ram inspireert je om beter te luisteren naar je lichaam.