Vlot naar dromenland met EMMA

Geüpdatet op 11 oktober 2022 door ELLE Partner
Vlot naar dromenland met EMMA

Tien tot twaalf procent van de Belgische bevolking heeft matige tot ernstige symptomen van slapeloosheid. Een kwalitatief bed en matras kunnen al een groot verschil maken, en daarom lanceert EMMA nu een gloednieuw boxspring, volledig gemaakt in België.

personaliseerbare boxspring Emma Matras
©Emma Matras

“Slaap speelt een vitale rol in het fit en gezond houden van ons lichaam. Als je elke nacht voldoende slaapt – idealiter 7 tot 9 uur per nacht – word je wakker als de beste versie van jezelf, omdat je je lichaam en geest de tijd hebt gegeven om zich op te laden en fris wakker te worden”, legt Dr. Verena Senn, neurobioloog en hoofd slaaponderzoek bij EMMA – The Sleep Company, uit. Het van oorsprong Duitse bedrijf wil mensen al sinds de oprichting in 2013 helpen om beter te slapen, door bedden, matrassen en hoofdkussen te creëren met gevorderde slaaptechnologie in het achterhoofd. Een goede nachtrust begint immers bij een goede slaaphygiëne!

Made in Belgium

Nieuw in het gamma van EMMA is een personaliseerbare boxspring die volledig geproduceerd wordt in België. Dankzij de hoogte van 68 cm is het uiterst gemakkelijk om in en uit het bed te springen, waardoor de matras veel langer meegaat. Bovendien kan je zelf het materiaal en de kleuren van het hoofdbord en de poten kiezen, en is het model verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bij EMMA dachten ze ook na over de thermoregulatie, waardoor je het nooit te warm of te koud hebt en over het ademend vermogen, wat nachtzweten tegengaat. Het enige wat jij hoeft te doen, is onderuit zakken en genieten van een heerlijk verkwikkende nachtrust.

Gratis levering en montage in maar 10 minuten, 5-sterrencomfort en van Belgische makelij: dat is EMMA!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Emma Matras.

www.emma-matras.be

LEES MEER :
Zien: Kim Kardashian koopt huis in Malibu van Cindy Crawford voor 70 miljoen dollar
Winefluencen: iets voor jou?
Upway geeft kleur aan mobiliteit