Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 19 tot 25 september

Gepubliceerd op 19 september 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen van 19 tot 25 september

Het begin van de herfst betekent ook de start van Weegschaalseizoen... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 19 tot 25 september 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

Durf origineel uit de hoek te komen, Ram! Er komt een actieve, veelbelovende periode aan. Probeer er op elk vlak het beste van te maken: toon je extra vastberaden op het werk zodat je ideeën juist overkomen, en neem vaker initiatief in je sociale leven. Let wel op, want Mercurius in jouw tegenovergestelde teken (Weegschaal) herinnert je eraan geen loze beloftes te maken.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Investeer in jezelf, Stier! De passage van verschillende positieve planeten in aardetekens is voor jou de kans om te concentreren op productieve en constructieve zaken. Focus op jezelf deze week en stel duidelijke doelen, want niets houdt een gemotiveerde Stier tegen. Vermijd iedereen die je in een richting probeert te sturen die niet juist voelt.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Zie het glas halfvol, Tweelingen! De Franse schrijver (en Tweelingen) Jean D'Ormesson zei ooit: "Ik denk dat men moet proberen gelukkig te zijn, ondanks alles", waarmee hij de planeten omschrijft die je deze week uitnodigen om de goede kant van de dingen te zien. De planeet Mercurius daagt je bijvoorbeeld uit om te focussen op sociaal contact. Je zal er alleen maar meer positieve energie uit putten.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kom uit je schulp, Kreeft! Je verlangt zo naar liefde, tederheid, zachtaardigheid… Zoek uit wat het precies is dat je nodig hebt en welke verlangens haalbaar zijn, alleen zo zullen je noden vervuld raken. De planeten hebben het goed met je voor deze week en dagen je uit om een sprong in het diepe te wagen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Vriendelijkheid is een superkracht, Leeuw! Lao Tse zei ooit: "Vriendelijk praten brengt vertrouwen en vriendelijke gedachten brengen diepgang.” Deze quote weerspiegelt de boodschap van de planeet Mercurius, die je een handje helpt deze week om vlotter te communiceren. Met zo'n steun ben jij in je element, of het nu in gesprekken onder vrienden is of in professionele meetings.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Durf te doen, Maagd! "Soms is het beter om er één te hebben die handelt, dan tien die denken", luidt het gezegde. De planeten in de aardetekens geven je zelfvertrouwen om vaker initiatief te nemen. Als je erin slaagt om twijfels opzij te schuiven en je te omringen met mensen die je kwaliteiten zien, zal je vrij snel uitstekende resultaten behalen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Laat van je horen, Weegschaal! De wijze planeet Saturnus staat in bevriend luchtteken Waterman en vormt een prachtig duo met Mercurius, de planeet van de communicatie, in jouw teken. Dit zorgt ervoor dat je als vanzelf de juiste woorden vindt om contact te maken met gesprekspartners. Je krijgt de kans om uit te drukken wat voor jou belangrijk is en om met de juiste argumenten te komen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Laat los, Schorpioen! De Zuidknoop, die je emotionele kant weerspiegelt, staat in jouw teken en nodigt uit om een lijn te trekken en een deel van het verleden los te laten. Z’n passage wakkert je behoefte aan veiligheid aan, wat zich vertaalt in een zoektocht naar controle. Durf je grootste zorgen in kaart te brengen en je zal dingen helderder zien en een bevrijdende energie voelen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Bescherm je energie, Boogschutter! De passage van Mercurius in je professionele leven zorgt voor een beter contact met je collega’s. Deze week is ideaal om nieuwe ideeën te pitchen, jezelf te organiseren en productieve connecties te maken. Maar met Mars in je tegenovergestelde teken (Tweelingen) zul je je energie verstandig moeten inzetten om totale uitputting te vermijden.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Zet een stap terug, Steenbok! Met de steun van de Zon in een bevriend aardeteken (Maagd) krijg je eindelijk overzicht en word je bevrijd van onduidelijkheid en onzekerheid. Probeer niet overweldigd te raken door de eisen van anderen, hoe graag ze ook laten weten dat je onmisbaar bent. Het is aan jou om een stap terug te doen en te bepalen wat het beste voor je is.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Kiezen is verliezen, Waterman! Je staat deze week voor een keuze: laat je je meeslepen door Saturnus, die je aan de beperkingen van het leven herinnert?  Of volg je Jupiter, die je aanspoort om het leven door een roze bril te zien en los te laten wat je blokkeert? Idealiter vind je het juiste evenwicht om zowel verantwoordelijkheid te nemen als grenzen te stellen voor zij die je, vaak zonder het te beseffen, verstikken.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Laat je meeslepen, Vissen! Je bent al een tijdje op zoek naar de juiste richting, maar waarom focus je niet in de eerste plaats op wat je gelukkig maakt? Denk na over wat je wilt en wees duidelijk naar je omgeving toe. Dan pas kan je jezelf in een positie plaatsen om geluk te ontvangen. Laat je uitstekende intuïtie de weg wijzen naar degenen die het goed met je voorhebben en vaar mee op de golven van deze gunstige stroom.