Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 29 augustus tot 4 september

Gepubliceerd op 29 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 29 augustus tot 4 september

Een maan-mercurius conjunctie luidt deze week in en de komst van Venus in Maagd maakt er voor veel sterrenbeelden een sexy weekend van... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 29 augustus tot 4 september 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je beide kanten ziet in discussies. Het Mars-Jupiter sextiel op donderdag motiveert je om een woorden in daden om te zetten. Venus komt zondag je door Maagd geregeerde welzijnszone binnen en trekt relaties aan die persoonlijke groei aanmoedigen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je kleine stappen neemt die helpen je leven te verbeteren. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag motiveert je om spiritualiteit een beetje praktischer te maken. Venus komt op zondag je Maagd-gedomineerde moedzone binnen en trekt relaties aan waarin je je veilig voelt om risico's te nemen en je onzekerheid durft te tonen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag moedigt je aan om je diepste gevoelens te uiten. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag motiveert je om je vrienden te steunen en samen successen te boeken. Venus komt zondag je door Maagd geregeerde familiezone binnen en trekt relaties aan die je de emotionele veiligheid bieden waar je naar verlangt.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je je emoties in woorden omzet om ze samen met anderen te kunnen verwerken. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag beëindigt een professioneel patroon dat je tegenhield, waardoor je eindelijk een deel van je vrijheid terugkrijgt. Venus komt op zondag je door Maagd beheerste communicatiezone binnen en trekt relaties aan waarin je je veilig voelt om jezelf te zijn.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Je stem laten horen is belangrijk Leeuw, maar de Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je het op een vriendelijke en diplomatieke manier doet om gehoord te worden. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag wil dat jij en je vrienden samen op avontuur gaan! Venus komt op zondag je door Maagd geregeerde gelukszone binnen en trekt relaties aan die je helpen nog meer plezier te beleven.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Gelukkige verjaardag, Maagd! De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je je waarden in de praktijk brengt. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag helpt je om actie te ondernemen in een professionele situatie. Venus komt zondag je teken binnen en trekt de relaties aan die je helpen je zelfverzekerd, veilig en gewaardeerd te voelen!

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je focust op balans en begrip deze week. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag motiveert je om een beetje meer optimisme, geloof en hoop in je relaties te brengen. Venus komt zondag in je door Maagd geregeerde afsluitingszone en maakt komaf met pijnlijke patronen en partners uit het verleden.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je jezelf bevrijdt van negatieve emotionele gewoontes. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag inspireert je om de kleine karaktertrekken op te merken die je (potentiële) partner nog aantrekkelijker maken dan je voor mogelijk hield. Venus komt zondag je door Maagd geregeerde vriendschapszone binnen en vervaagt de grenzen tussen liefde en vriendschap.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je je work-life balans heroverweegt. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag helpt je om een risico te nemen op vlak van relaties. Venus komt zondag je Maagd-geregeerde carrièrezone binnen en trekt positieve professionele relaties en partners aan.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je anderen laat zien hoe competent je bent. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag inspireert je om je emoties zorgvuldig te reguleren zodat je je kwetsbaarheid op een positieve manier leert omarmen. Venus komt zondag je door Maagd geregeerde reiszone binnen en trekt extra avontuurlijke relaties aan!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je je nieuwsgierigheid volgt om nieuwe ervaringen op te doen. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag motiveert je om het beste van je creatieve en communicatieve skills te combineren. Venus betreedt zondag je door Maagd geregeerde intimiteitszone en trekt relaties aan waarin je je meest sexy zelve kan zijn zonder schaamte of oordeel.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Maan-Mercurius conjunctie van maandag wil dat je je verlangens, emoties en gedachten onder woorden brengt. Het Mars-Jupiter sextiel van donderdag wil dat je naar je waarden leeft voor meer plezier en verbinding. Venus komt op zondag je door Maagd geregeerde romantische zone binnen en brengt je in contact met een tegenpool waar je veel van kan leren.