3 makkelijke festival hairstyles voor deze zomer

Geüpdatet op 30 augustus 2022 door ELLE Partner
3 makkelijke festival hairstyles voor deze zomer

Mooi haar, waar en wanneer je maar wilt? De nieuwe BaByliss Cordless Collection 9000 is ideaal voor het festivalseizoen. Wij delen drie festival hairstyles met de snoerloze stijltang, golftang en krultang.

Glad en stijl haar met de BaByliss 9000 Cordless Straightener

Wie gladde en glanzende lokken wil, doet dat best met de Draadloze stijltang 9000. Deze stijltang is niet alleen high-tech, het heeft ook een lithium-ionbatterij, die beter is dan de gemiddelde standaard. Hierdoor kan je de tang zo’n halfuur lang draadloos gebruiken. De tang met zijn keramische platen warmt in een mum van tijd op, en biedt een uitzonderlijk glijvermogen.

Tip: Voor zijdezachte, gladde lokken, ga je best sectie per sectie te werk. Begin zeker met een laag temperatuur (160°) en laat de platen soepel over je haar glijden. Et voilà

BaByliss Draadloze stijltang 9000
BaByliss Draadloze stijltang 9000 - BaByliss

Metallic ponytail

Een strakke ponytail is altijd een goed idee op festivals. Geen betere manier op je lokken uit je nek te houden door ze samen te binden en af te werken met een gouden of zilveren lint. Wij tonen je hoe:

-Step 1 : Stijl elke haarlok voorzichtig glad en zorg dat je geen draai maakt aan de haarpunten. Ga voor een extreem stijle look.

-Step 2 : Maak een lage en strakke staart

-Step 3 : Draai het gouden/zilveren lint rond de staart (1/3 lengte)

Wavy look met de BaByliss 9000 Cordless Waving Wand 

De ‘effortles beach waves’ zijn weer helemaal in deze zomer. Dat is de perfecte aanleiding om de BaByliss 9000 Cordless Waving Wand uit te proberen. Dit apparaat heeft een keramische coating en gaat wel tot 40 minuten mee.

Tip: Deze tool heeft drie temperatuurinstellingen. Begin met de laagste temperatuur, wikkel je haar rond de wand en zo krijg je leuke losse golven.

BaByliss 9000 Cordless Waving Wand
BaByliss 9000 Cordless Waving Wand - BaByliss

Butterfly effect

Als er één trend heel aanwezig is dit jaar dan is het wel de vlinder. Je ziet hem overal terugkomen op festivals: in prints, juwelen, accessoires, make-up, ... Wij springen mee op de kar en delen dé ultieme beach waves look voor deze zomer.

-Step 1 : Krul het haar en laat elke haarlok ongeveer 7 tot 10 seconden rusten

-Step 2 : Neem twee haarlokken langs het gezicht. Zorg dat ze breed genoeg zijn om de haarclips te bevestigen. 

-Step 3 : Maak de haarclips symmetrisch vast

Curly look met de BaByliss 9000 Cordless Curling Thong

Heb je liever weelderige krullen? Dan is de 9000 Cordless Curling Tong de ideale tool voor in je tas. Deze krultang zorgt voor een constante opwarming in de cilinder voor perfecte krullen, zelfs bij lagere temperaturen. Ook deze tang gaat tot 40 minuten mee. Het is gebruiksvriendelijk en je krijgt er - net zoals de Waving Wand - ook een matje, etui en handschoen meegeleverd.

Tip: Als je haar ongeveer schouderlengte is, is de 25mm wand perfect om losse krullen te creëren. Heb je een korter bobkapsel, dan ga je best voor een kleinere krultang van 19-24 mm.

Cordless Curling Tong
Cordless Curling Tong - BaByliss

Half omhoog

Ken je het palmboomkapsel nog? Deze haarstijl is een nieuwe variant ervan. Wij zetten alle details op een rijtje en tonen je hoe je deze originele hairstyle creëert. Combineer het met een kleurrijke geprinte shirt en je bent klaar voor een festival!

-Step 1 : Krul het haar en laat elke haarlok ongeveer 8 seconden rusten. boucler les cheveux en laissant poser chaque mèche environ 8 secondes. Laat afkoelen en maak de krullen los met je vinger of een kam met wijde tanden. 

-Step 2 : Maak een fijn staartje vooraan en bovenop je hoofd.

-Step 3 : Maak een tweede halve staart en draai die naar binnen. Span aan.

Shop it

Dit artikel is in nauwe samenwerking met BaByliss geschreven.

Babyliss.com

Lees ook:

5 ideeën voor festival make-up geïnspireerd door ‘Euphoria’

Tomorrowland 2022: de mooiste streetstyle looks op de festivalweide

Dit zijn de leukste outfits voor festivals deze zomer