Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 augustus

Gepubliceerd op 8 augustus 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 8 tot 14 augustus

Een volle maan in Waterman zorgt voor een nieuw begin en Venus in Leeuw maakt er voor veel sterrenbeeleden een sexy weekend van... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor voor 8 tot 14 augustus 2022!

Ram: 19 maart tot 20 april

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je je emoties erkent en er op een verantwoorde manier mee aan de slag gaat. De Volle Maan van donderdag in je Waterman geregeerde vriendschapszone wil dat je je herenigt met dichte vrienden en familie. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en geeft vertrouwen, moed en creativiteit waar je het nodig hebt.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je het grote en kleine plaatje als even belangrijk ziet. De Volle Maan van donderdag in je door de Waterman geregeerde carrièrezone verbindt je met de collega's die je willen helpen slagen. Venus gaat op dezelfde dag Leeuw binnen en harmoniseert je relatie met familie.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Venus-Pluto oppositie van maandag staat voor jou in het teken van je waarden. Soms weet je die niet altijd in de praktijk om te zetten, maar dat betekent niet dat je faalt. De Volle Maan van donderdag in je wijsheidszone in Waterman wil dat je toepast wat je geleerd hebt. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en helpt je nog effectiever te communiceren met mensen van wie je houdt.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Venus-Pluto oppositie van maandag helpt je om de andere kant van het verhaal te zien door een discussie met een tegenpool. Donderdag is het Volle Maan in je Waterman geregeerde intimiteitszone, wat voor een sexy ervaring zorgt. Venus gaat op dezelfde dag Leeuw binnen en brengt je financiële zaken op orde.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je iets in gang zet dat je helpt om een hoofdstuk af te sluiten. De Volle Maan van donderdag in je door Waterman geregeerde liefdeszone geeft je de romantische veranderingen waar je op hoopte. Venus komt donderdag je teken binnen en verandert de manier waarop je over relaties denkt.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Venus-Pluto oppositie van maandag helpt je om wederzijds respect in vriendschappen te vinden, zodat jullie elkaar evenveel aanmoedigen. De Volle Maan van donderdag in je door Waterman geregeerde welzijnszone wil dat je een nieuwe, positieve gewoonte start. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en helpt je bij het helen van voorbije relaties, zodat je dapperder leert liefhebben in de toekomst.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je ruimte houdt voor jouw en andermans emoties op het werk. De Volle Maan van donderdag in je Waterman-gedomineerde moedzone inspireert je om je gevoelens te delen met iemand. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en vervaagt de grenzen tussen vrienden en geliefden...

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je uitzoomt en het grotere plaatje ziet. De Volle Maan van donderdag in je Waterman geregeerde familiezone inspireert je om je definities van thuis en familie te herzien voor innerlijke rust. Venus gaat op dezelfde dag Leeuw binnen, wat je communicatieskills zal aanscherpen voor professioneel succes.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je luistert naar je lichaam. De Volle Maan van donderdag in je communicatiezone in Waterman helpt je om je benadering van communicatie en luisteren te herzien. Venus gaat op dezelfde dag Leeuw binnen en trekt je aan tot mensen die heel anders zijn dan jij.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Venus-Pluto oppositie van maandag wil dat je ook eens de andere kant van het verhaal ziet voor meer begrip. De Volle Maan van donderdag in je veiligheidszone in Waterman inspireert om de daad bij het woord te voegen en successen te scoren. Venus gaat op dezelfde dag Leeuw binnen en trekt mensen aan bij wie je je veilig voelt om seksueel te experimenteren!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Venus-Pluto oppositie van maandag trekt mensen aan die je helpen de beste versie van jezelf te worden. De jaarlijkse Volle Maan van donderdag in jouw teken biedt je de reset die je nodig hebt terwijl de veranderingen die je zoekt afronden of net beginnen. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en zorgt voor chemie in de lucht!

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Met de Venus-Pluto oppositie van maandag vraag je je af of dit een tijd is om samen sterk te staan of om alleen verder te gaan. De Volle Maan van donderdag in je Waterman geregeerde afsluitingszone wil dat je een mentaal genezingsproces versnelt. Venus komt op dezelfde dag Leeuw binnen en trekt mensen aan die het beste in je naar boven halen.