Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 augustus

Gepubliceerd op 1 augustus 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 1 tot 7 augustus

Een Mars-Uranus conjunctie en de komst van Mercurius in Maagd inspireren zowat alle sterrenbeelden om beter te communiceren, of dat nu op het werk is of in relaties... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor voor 1 tot 7 augustus 2022

Ram: 19 maart tot 20 april

De Mars-Uranus conjunctie van maandag wil dat je focust op doordacht en niet te impulsief reageren. Mercurius komt woensdag je door Maagd geregeerde welzijnszone binnen en inspireert gezondere gewoontes en routines. Het Mars-Saturnus vierkant op zondag wil dat je je verbindt met de mensen die betrouwbaar zijn en je waarden delen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Mars-Uranus conjunctie van maandag geeft je de kracht om een grote verandering door te voeren die je helpt om een nieuwe, positieve richting in te slaan. Mercurius betreedt woensdag je door Maagd geregeerde moedzone en inspireert je om te delen wat er op je hart ligt. Het Mars-Saturnus vierkant op zondag is van productieve en ambitieuze aard, tijd om de handen uit de mouwen te steken!

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Mars-Uranus conjunctie van maandag bevrijdt je van alles wat je tegenhoudt om verder te gaan. Mercurius komt woensdag je door Maagd geregeerde zone van emotionele intelligentie binnen en motiveert je om je gevoelens te benoemen. Het Mars-Saturnus vierkant op zondag helpt om je geloof, visie en hoop op de toekomst aanscherpen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Mars-Uranus conjunctie van maandag verbindt je opnieuw met je meest loyale vrienden en brengt je in een positie van leiderschap en inspiratie. Mercurius komt woensdag je door Maagd geregeerde communicatiezone binnen en helpt je jezelf nog beter uit te drukken. Een Mars-Saturnus vierkant op zondag helpt om je vrienden in vertrouwen te durven nemen. Zeg wat er op je lever ligt!

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Mars-Uranus conjunctie van maandag motiveert je om eens iets anders, gedurfd of riskants in je carrière te proberen. Mercurius komt op woensdag in je inkomenszone die door Maagd wordt geregeerd, en helpt je om financiële verantwoordelijkheid te nemen. Het Mars-Saturnus vierkant op zondag wil dat je nadenkt over de vaardigheden die je romantische relaties kunnen verbeteren.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Mars-Uranus conjunctie van maandag wil dat je recente levenslessen toepast. Mercurius komt woensdag je teken binnen en geeft je meer nieuwsgierigheid, kritisch denken, en creativiteit waar je het nodig hebt. Het Mars-Saturnus vierkant van zondag geeft spanning aan tussen het grote en het kleine plaatje: probeer beide te zien.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Mars-Uranus conjunctie van maandag helpt je om je gevoelens te delen, zo zal je intieme relaties bevorderen en meer fun hebben in het leven. Mercurius komt woensdag je door Maagd geregeerde afsluitingszone binnen en helpt je toxische gedachtepatronen te doorbreken. Het Mars-Saturnus vierkant van zondag motiveert je om exact te zeggen wat je bedoelt aan een specifiek iemand...

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Mars-Uranus conjunctie van maandag inspireert je om eerst begrip te tonen voordat je anderen probeert te overtuigen. Op woensdag komt Mercurius je vriendschapszone in Maagd binnen en brengt je weer in contact met iemand die je hebt moeten missen. Een Mars-Saturnus vierkant op zondag helpt je zowel compromissen als grenzen aan te geven voor emotioneel welzijn.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Mars-Uranus conjunctie van maandag bevordert jouw persoonlijke ontwikkeling doordat je die eerste kleine stap durft te zetten in de goede richting. Op woensdag komt Mercurius in je door Maagd geregeerde carrièrezone, wat je ambitieuze kant zal aanwakkeren. Een Mars-Saturnus vierkant op zondag wil dat je inzoomt op de details om problemen op te lossen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Mars-Uranus conjunctie van maandag helpt je om te beseffen dat je succes en geluk verdient, je bent het waard! Op woensdag komt Mercurius je door Maagd geregeerde wijsheidszone binnen, volg je nieuwsgierigheid naar spannende nieuwe plaatsen. Een Mars-Saturnus vierkant op zondag helpt je om je waarden in de praktijk te brengen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Mars-Uranus conjunctie van maandag helpt je om je grenzen te bepalen op een manier die je relaties versterkt. Op woensdag komt Mercurius in je door Maagd geregeerde waarheidszone binnen, wat je inspireert om je authentieke zelf te zijn. Een Mars-Saturnus vierkant op zondag moedigt je aan om een balans te vinden tussen individualiteit en verbondenheid in relaties.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Mars-Uranus conjunctie van maandag inspireert je om wat je denkt en voelt zo direct en begripvol mogelijk te benoemen. Mercurius komt woensdag je door Maagd geregeerde romantische zone binnen en helpt je met anderen te communiceren. Het Mars-Saturnus vierkant van zondag geeft je de kracht om afsluiting te zoeken waar je het nodig hebt!