Horoscoop: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 juli 2022

Gepubliceerd op 25 juli 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 juli 2022

Het Leeuwseizoen is er, net als een zeldzame Uranus-Noordknoop conjunctie die maar eens in de 15 jaar plaatsvindt... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 25 tot 31 juli 2022

Horoscoop: jouw voorspellingen voor 25 tot 31 juli 2022 - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

De nieuwe maan van donderdag in Leeuw wil dat je jezelf proactief naar buiten brengt. Focus deze week op kracht en moed. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde financiële zone wil dat je vooruit durft denken en nieuwe ideeën ontwikkelt om financiële vrijheid te bekomen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Een nieuwe maan in Leeuw op donderdag wil dat je focust op je thuis en familie. Als je van plan bent om te verhuizen en/of betere banden met familie te smeden, dan is nu het moment. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in jouw teken wil dat je nieuw gedrag, gewoonten en keuzes toepast die naar vrijheid en groei leiden.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De nieuwe maan van donderdag in Leeuw wil dat je je intenties op communicatie, kennis en nieuwsgierigheid richt. Breid je geest uit en je zult je wereld uitbreiden! De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde afsluitingszone wil dat je jezelf bevrijdt van beperkende overtuigingen, patronen, en relaties die je tegenhouden.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Zet je schrap, Kreeft! De Nieuwe Maan in Leeuw van donderdag helpt je om interne veiligheid te vinden door middel van mindfulness en andere rituelen die je helpen om kalmte en rust te vinden. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde vriendschaps- en activismezone wil dat je je aansluit bij mensen die je sociale en politieke waarden delen.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Gelukkige verjaardag, Leeuw! Vertel het universum al je wensen onder de jaarlijkse Nieuwe Maan in Leeuw op donderdag, die je wil helpen om de beste, meest heldere versie van jezelf te worden. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde carrièrezone inspireert je om een professionele ommezwaai te maken die meer in lijn ligt met je waarden.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Nieuwe Maan in Leeuw wil dat je focust op overgave, voltooiing, en afsluiting van interne/externe dingen die je tegenhouden. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde wijsheidszone wil dat je nieuwe plaatsen verkent en je horizon op prachtige manieren verbreedt.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Nieuwe Maan in Leeuw van donderdag wil dat je focust op de besluitvaardigheid en visie van je vrienden en collega's. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde intimiteitszone helpt je om je open te stellen en anderen de meest echte, betekenisvolle kant van jezelf te laten zien.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De nieuwe maan in Leeuw van deze donderdag wil dat je je intenties op je carrière richt. Of dat nu betekent dat je je waarde moet erkennen en steviger in je schoenen moet gaan staan of dat je als zelfstandige moet gaan werken, dit is het moment! De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde liefdessector leert je dat je zowel moet leren begrijpen als begrepen wil worden om geluk te vinden.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

De Nieuwe Maan in Leeuw van deze donderdag wil dat je je intenties richt op reizen, onderwijs en wijsheid. Dus als je op reis wilt, je wilt inschrijven voor een cursus, en/of je vaardigheden wilt verbeteren, dan is er geen betere tijd dan nu. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde welzijnszone inspireert tot nieuwe gewoontes en gedrag die je gezondheid verbeteren.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Nieuwe Maan in Leeuw van deze donderdag inspireert je om meer verlangens, angsten en hoop te onthullen aan mensen die je vertrouwt. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde vertrouwenszone motiveert je om gewoontes zoals perfectionisme en terughoudendheid te doorbreken, omdat ze je ervan weerhouden om je beste, meest creatieve leven te leiden.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Liefde hangt in de lucht, Waterman. De Nieuwe Maan in Leeuw van donderdag wil dat je je intenties oproept, verdiept, en relationele dynamiek voltooit. Zondag's Uranus-Noordknoop conjunctie in je door Stier geregeerde zone van emotionele intelligentie wil dat je nieuwsgieriger en communicatiever wordt over je emotionele wereld voor intiem welzijn.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Nieuwe Maan in Leeuw van donderdag wil je intenties op persoonlijke ontwikkeling en genezing. Begin met het kiezen van één gewoonte. De Uranus-Noordknoop conjunctie van deze zondag in je door Stier geregeerde communicatiezone inspireert je om nog meer bedachtzaam, weloverwogen en voorzichtig te zijn met de manieren waarop je luistert en spreekt.