Horoscoop: jouw voorspellingen voor 27 juni tot 3 juli 2022

Gepubliceerd op 27 juni 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 27 juni tot 3 juli 2022

Een nieuwe maan in Kreeft en Neptunus in Retrograde zorgen voor hevige emoties, betere relaties en zelfreflectie... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 27 juni tot 3 juli 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Dinsdag is er de Nieuwe Maan in Kreeft die wil dat je nadenkt over emotionele veiligheid. Neptunus gaat in retrograde in Vissen op dezelfde dag, wat inspireert om meer zinvolle spirituele gewoonten aan te meten. De passage van Jupiter in jouw teken zorgt voor nieuwe energie voor het nemen van belangrijke beslissingen en het ondernemen van actie.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Nieuwe Maan in Kreeft van dinsdag wil dat je je focust op hoe communicatie je horizon kan verbreden. Neptunus gaat dinsdag in retrograde en inspireert tot een herziening van je vriendschappen en de emotionele banden. De aanwezigheid van Uranus in jouw teken weerspiegelt verandering en vernieuwing, afhankelijk van je prioriteiten op dit moment.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Nieuwe Maan in Kreeft op dinsdag wil dat je je intenties richt op het verduidelijken van je waarden en ernaar te leven. Neptunus gaat in retrograde op dezelfde dag en inspireert je om meer creativiteit naar je werkplek te brengen. Venus passeert momenteel door jou huis, wat je extra charmant maakt en helpt om je communicatieve vaardigheden in de verf te zetten.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De nieuwe maan van dinsdag in jouw teken wil dat je je intenties voor het jaar zet, dus wees zo specifiek, onbevreesd en moedig mogelijk. Neptunus gaat op dezelfde dag in retrograde en inspireert je om je nieuwsgierigheid te volgen naar spannende nieuwe plaatsen. Het Mars-Pluto vierkant van vrijdag wil dat je er werk van maakt om vertrouwen en onderhandelen te begrijpen

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Nieuwe Maan in Kreeft van dinsdag wil dat je focust op afsluiting en genezing. Bevrijd jezelf van alle manieren waarop jij en anderen je tegenhouden. Op dezelfde dag gaat Neptunus in retrograde, wat je inspireert om problemen op vlak van intimiteit aan te pakken.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Nieuwe Maan in Kreeft van dinsdag wil dat je focust op hoe je meer politiek en sociaal betrokken kunt raken. Neptunus gaat in retrograde in jou romantische zone op dezelfde dag, waardoor je eindelijk komaf maakt met partners uit het verleden. Het Mars-Pluto vierkant van vrijdag wil dat je vertrouwen en moed vindt door kwetsbaar te zijn.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Nieuwe Maan in Kreeft van dinsdag wil dat je focust op je carrière, dus vertel het universum alles wat je wilt worden, bereiken, en bijdragen op professioneel gebied. Neptunus draait in retrograde op dinsdag en inspireert je om dagelijkse rituelen aan te passen die je mentaal welzijn zullen bevorderen. Je zal de drang voelen om banden te verbreken die nergens toe leiden. Maak de balans op en uit je verlangen naar bevestiging en duidelijkheid.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Nieuwe Maan van dinsdag in Kreeft wil dat je focust op reizen, onderwijs, en alle manieren waarop je je horizon kunt verbreden. Op dezelfde dag gaat Neptunus in retrograde, wat je inspireert om een beetje kwetsbaarder te zijn. Dit is een goed moment om een nieuwe start te maken, op een gebied in je leven dat erom vraagt.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Dinsdag is er de Nieuwe Maan in Kreeft, die wil dat je focust op intimiteit, authenticiteit, en alle manieren waarop je jezelf kunt uiten. Neptunus gaat in retrograde op dezelfde dag en inspireert je om je EQ aan te scherpen. Je voelt ook de steun van Jupiter deze week, de geluksplaneet die aanspoort om vooruit te gaan en een gevoelig hoofdstuk af te ronden.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De nieuwe maan van dinsdag in Kreeft wil dat je liefde geeft en ontvangt. Ga uit van je droomscenario op vlak van relaties en werk daarnaartoe. Neptunus gaat in retrograde in je communicatiezone op dezelfde dag, dus wees extra duidelijk. Je kan ook proberen om een stapje terug doen en situaties te benaderen met humor, vriendelijkheid en luchtigheid.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Nieuwe Maan in Kreeft op dinsdag wil dat je je richt op welzijn en de kleine stappen die je kan nemen richting een gezonde geest, lichaam en hart. Neptunus gaat in retrograde op dezelfde dag en inspireert je om veiligheid te benaderen vanuit een spirituele hoek. Het Mars-Pluto vierkant van vrijdag wil dat je communiceert op een manier die genezing en afsluiting in de hand werkt.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Nieuwe Maan in Kreeft op dinsdag wil dat je focust op moed en emotionele blootstelling. Neptunus gaat in retrograde in jouw teken op dezelfde dag en helpt je de wijsheid van het verleden toe te passen. Het Mars-Pluto vierkant van vrijdag wil dat je je verwachtingen uitspreekt naar je vrienden zodat jullie allemaal op dezelfde lijn zitten!