De grote liefdeshoroscoop: dit heeft zomer 2024 voor jou in petto

Geüpdatet op 24 juni 2024 door Lore Ginneberge
De grote liefdeshoroscoop: dit heeft zomer 2024 voor jou in petto

De zomer van 2024 lonkt veelbelovend! Een avontuurtje met een Griekse god of een serieus vakantielief? Een volgende stap in je relatie of wordt je hart gebroken? Dit voorspellen de planeten voor jouw sterrenbeeld in onze grote liefdeshoroscoop.

Astrologische hoogtepunten van zomer 2024

5 juli 2024: Nieuwe Maan in Kreeft

De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli biedt een kans om nieuwe intenties te zetten die in lijn liggen met je huis, familie en emotionele basis. Dit is een uitstekende tijd om je te richten op je emotionele welzijn en nieuwe plannen te maken voor je thuisomgeving en relaties. Stel je open voor nieuwe liefdesconnecties of versterk bestaande banden door je kwetsbaarheden te delen.

11 juli 2024: Venus in Leeuw

Op 11 juli gaat Venus Leeuw binnen, wat een periode van hartstochtelijke en extravagante liefde inluidt. Liefde is nu groots en dramatisch, en we zoeken erkenning en adoratie. Dit is een uitstekende tijd voor romantische gebaren en het vieren van liefde op een grootse manier. Pas wel op voor de neiging om gevoelens te overdrijven voor dramatisch effect.

21 juli 2024: Volle Maan in Steenbok

De tweede volle maan in Steenbok op 21 juli biedt een wake-up call en de kans om oude patronen los te laten. Deze maan, gekenmerkt door de invloed van Neptunus retrograde in Vissen en Uranus in Stier, kan passies opwekken en onze ogen openen. Het is een tijd om situaties en relaties duidelijk te zien en mogelijk een nieuw hoofdstuk te beginnen.

4 augustus 2024: Venus in Maagd

Venus betreedt Maagd op 4 augustus, wat zorgt voor een praktische en detailgerichte benadering van liefde. Relaties worden zorgzaam en ondersteunend, met aandacht voor kleine gebaren die veel betekenen. Het is een goede tijd om te werken aan de details van je relatie en om zorg en steun aan je partner te tonen.

5 tot 28 augustus: Mercurius Retrograde in Maagd

Van 5 tot 28 augustus gaat Mercurius retrograde in Maagd. Dit kan zorgen voor verwarring en miscommunicatie, vooral in relaties. Tijdens deze periode is het belangrijk om geduldig en begripvol te zijn, en om extra aandacht te besteden aan de manier waarop je je uitdrukt. Dit is een tijd om na te denken over je relaties en eventuele problemen op te lossen, maar vermijd grote beslissingen en wees voorzichtig met je woorden.

19 augustus 2024: Jupiter - Saturnus vierkant in Tweelingen

Op 19 augustus vormen Jupiter en Saturnus een vierkant in Tweelingen, wat zorgt voor verschuivingen en uitdagingen. Dit kan een tijd zijn van verwarring over doelen en winst, met wisselende omstandigheden die alle tekens beïnvloeden. Verwacht verschuivingen en veranderingen in relaties, met mogelijke conflicten en discussies over waarden en principes. Geduld en begrip zijn cruciaal; wees voorzichtig met snelle oplossingen en wacht op een betere tijd om beslissingen te nemen.

29 augustus 2024: Venus in Weegschaal

Op 29 augustus verhuist Venus naar Weegschaal, wat een periode van harmonie en evenwicht in relaties brengt. Dit is een tijd waarin schoonheid, balans en diplomatie centraal staan in de liefde. Gebruik deze energie om eventuele conflicten glad te strijken en om liefde en partnerschap te vieren op een gracieuze en evenwichtige manier.

Lees ook: Met deze 3 sterrenbeelden heeft jouw relatie meest kans op slagen

 

Ram: 19 maart tot 20 april

Ram, de zomer is jouw speeltuin en dit seizoen staat in het teken van avontuur en passie. Met Mercurius die op 2 juli Leeuw binnenstapt, ben je klaar om je verhalen te delen en indruk te maken. Dit is het moment om te stralen en je zelfvertrouwen te laten zien.

Single: De zwoele zomeravonden brengen jou in de spotlight, Ram. Met Venus die op 11 juli Leeuw binnengaat, ben jij de onweerstaanbare magneet op elk feestje. Durf je speelse kant te laten zien en flirt erop los! Er kunnen onverwachte ontmoetingen plaatsvinden die leiden tot een vurige romance. Neem risico's en laat je hart spreken.

In een relatie: Jouw passie ontvlamt dit seizoen, Ram. Gooi de sleur uit het raam en maak van elke date een avontuur. Verleid je partner met jouw gedurfde ideeën en creëer herinneringen die jullie hart sneller laten kloppen. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om samen te reflecteren en je relatie te verdiepen.

Geluksdag: 11 juli

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Stier, de zomer is een tijd van genot en ontspanning voor jou. Met de zon die op 22 juli Leeuw binnenstapt, voel je je geïnspireerd om te genieten van de mooie dingen in het leven. Dit seizoen biedt je de kans om te stralen en je te omringen met luxe.

Single: De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli brengt nieuwe kansen voor liefde. Dit is het moment om je emotionele basis te versterken en open te staan voor nieuwe connecties. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnenstapt, straal je zelfvertrouwen uit en trek je potentiële partners aan. Wees niet bang om jezelf te laten verwennen en geniet van romantische dates.

In een relatie: Met Venus in Leeuw vanaf 11 juli, voel je een boost in je liefdesleven. Dit is de tijd om je liefde extravagant te tonen en je partner te verrassen met luxe uitstapjes. Tijdens de Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om te reflecteren op je diepere emoties en je relatie te versterken. Plan een romantische vakantie om samen te ontspannen en te genieten.

Geluksdag: 24 juli

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Tweelingen, deze zomer is gevuld met energie en avontuur. Met Mars die op 20 juli je teken binnengaat, ben je klaar voor spontane roadtrips en actieve vakanties. Je veelzijdigheid en nieuwsgierigheid worden aangewakkerd, wat zorgt voor spannende momenten.

Single: Met Mercurius in Leeuw vanaf 2 juli, ben je klaar om indruk te maken met je charme en verhalen. Flirt erop los en wees niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 5 juli biedt de nieuwe maan in Kreeft je de kans om nieuwe intenties te zetten voor je liefdesleven. Wees open voor onverwachte connecties en laat je hart leiden.

In een relatie: Mars in je teken vanaf 20 juli zorgt voor een energieboost in je relatie. Plan avontuurlijke dates en spontane uitstapjes om de vonk levendig te houden. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om samen te reflecteren en je relatie te verdiepen. Vergeet niet om ook rustige momenten in te plannen om echt met elkaar te verbinden.

Geluksdag: 14 augustus

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Kreeft, deze zomer staat in het teken van emotionele vernieuwing en nieuwe beginnen. Met de nieuwe maan in jouw teken op 5 juli, krijg je de kans om intenties te zetten en je emotionele basis te versterken.

Single: De nieuwe maan op 5 juli brengt nieuwe kansen voor liefde. Wees open en authentiek in je interacties en sta klaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je je geliefd en gewaardeerd. Dit is het moment om jezelf te laten zien en te genieten van romantische momenten.

In een relatie: Jouw liefde krijgt een boost met Venus in Leeuw vanaf 11 juli. Dit is de tijd om je partner te verwennen en samen nieuwe herinneringen te creëren. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om samen te reflecteren en je relatie te verdiepen. Plan intieme avonden en laat je emoties spreken.

Geluksdag: 19 juli

 

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leeuw, deze zomer ben jij de ster van de show. Met de zon die op 22 juli jouw teken binnengaat, voel je je energiek, zelfverzekerd en klaar om te schitteren. Dit seizoen staat in het teken van plezier, creativiteit en, natuurlijk, liefde.

Single: Vanaf 2 juli, wanneer Mercurius jouw teken binnengaat, ben je klaar om indruk te maken met je charme en expressiviteit. Op 11 juli brengt Venus een golf van passie en romantiek. Je zult stralen op elke zomerfeest en het is een geweldige tijd om nieuwe mensen te ontmoeten. Verwacht onverwachte ontmoetingen die leiden tot vurige romances. Wees echter voorzichtig met te veel drama; niet elke connectie zal blijvend zijn. Op 4 augustus, tijdens de nieuwe maan in Leeuw, kun je een nieuwe liefdesintentie zetten die je hart sneller doet kloppen.

In een relatie: De zon in jouw teken vanaf 22 juli brengt vreugde en passie in je relatie. Dit is de tijd om je partner te verrassen met grote, extravagante dates. Plan iets groots, zoals een luxe cruise of een tropische vakantie. Met Venus in jouw teken vanaf 11 juli, voel je je extra geliefd en bewonderd. Gebruik deze tijd om je partner te laten zien hoeveel je om hen geeft. Let wel op de neiging om te veel te willen schitteren; jaloezie kan een spelbreker zijn. Tijdens de volle maan in Waterman op 19 augustus, kan een onverwachte confrontatie leiden tot diepere gesprekken en vernieuwing.

Geluksdag: 10 augustus

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Maagd, de zomer biedt je de kans om te ontspannen en je geest te verrijken. Met Mercurius die op 25 juli jouw teken binnengaat, voel je je scherp en gefocust, klaar om nieuwe ervaringen op te doen.

Single: Op 5 juli biedt de nieuwe maan in Kreeft je de kans om nieuwe intenties te zetten voor je liefdesleven. Wees open voor nieuwe ontmoetingen en laat je hart spreken. Met Venus in Leeuw vanaf 11 juli, voel je je aantrekkelijk en klaar om te flirten. Geniet van de romantiek, maar wees voorbereid op onverwachte wendingen. Sommige ontmoetingen kunnen kortstondig zijn, maar waardevol. Op 22 augustus, wanneer de zon jouw teken binnengaat, voel je een boost in zelfvertrouwen die je helpt om nieuwe connecties te maken.

In een relatie: Met Venus in jouw teken vanaf 4 augustus, kun je werken aan de details van je relatie en je partner laten zien hoeveel je om hen geeft. Plan rustige, intieme momenten om samen te verbinden. Tijdens de tweede volle maan in Steenbok op 21 juli, krijg je de kans om oude patronen los te laten en je relatie te verdiepen. Tijdens de Mercurius retrograde van 5 tot 28 augustus, focus je op het verbeteren van communicatie en het oplossen van eventuele problemen.

Geluksdag: 25 juli

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Weegschaal, deze zomer staat in het teken van balans en romantiek. Met Venus die op 29 augustus jouw teken binnengaat, voel je een golf van charme en aantrekkingskracht. Dit is jouw tijd om te stralen in de liefde.

Single: Met de nieuwe maan in Kreeft op 5 juli, krijg je de kans om nieuwe intenties te zetten voor je liefdesleven. Wees open voor nieuwe ontmoetingen en laat je hart leiden. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, straal je zelfvertrouwen uit en trek je potentiële partners aan. Geniet van romantische dates en wees niet bang om jezelf te laten verwennen. Op 19 augustus, tijdens de volle maan in Waterman, kan een onverwachte ontmoeting leiden tot een bijzondere connectie.

In een relatie: Venus in jouw teken vanaf 29 augustus brengt harmonie en romantiek in je relatie. Dit is de perfecte tijd om samen nieuwe herinneringen te creëren en te genieten van elkaars gezelschap. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om te reflecteren op je diepere emoties en je relatie te verdiepen. Plan intieme avonden en laat je gevoelens spreken. Wees echter voorbereid op mogelijke uitdagingen rond 25 juli wanneer Mercurius Maagd binnengaat; detailgerichtheid kan leiden tot kleine ruzies, dus blijf kalm en begripvol.

Geluksdag: 29 augustus

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Schorpioen, de zomer biedt je de kans om diep in jezelf te duiken en je emoties te verkennen. Met Neptunus retrograde in Vissen vanaf 2 juli, is dit een tijd van introspectie en emotionele vernieuwing.

Single: De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli brengt nieuwe kansen voor liefde. Wees open en authentiek in je interacties en sta klaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je een boost in je liefdesleven. Laat je hart leiden en geniet van de romantiek. Verwacht intense connecties, maar wees voorbereid op mogelijke teleurstellingen. Niet elke vlam zal blijven branden, maar ze zullen je leren over jezelf en je verlangens.

In een relatie: Met Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om te reflecteren op je diepere emoties en je relatie te verdiepen. Plan rustige, intieme momenten om samen te verbinden. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je een golf van passie. Gebruik deze tijd om je partner te verrassen en nieuwe herinneringen te creëren. Let wel op voor jaloezie en intense emoties rond 20 juli wanneer Mars Tweelingen binnengaat. Open communicatie is essentieel om conflicten te vermijden.

Geluksdag: 12 juli

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Boogschutter, de zomer is gevuld met avontuur en energie. Met Mars die op 20 juli Tweelingen binnengaat, ben je klaar voor spontane uitstapjes en nieuwe ervaringen.

Single: Met Mercurius in Leeuw vanaf 2 juli, ben je klaar om indruk te maken met je charme en verhalen. Flirt erop los en wees niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je je onweerstaanbaar. Verwacht spannende avonturen en flirts die je hart sneller doen kloppen. Wees echter voorzichtig met je ongeduld; sommige relaties kunnen snel opbranden. Tijdens de volle maan in Waterman op 19 augustus, kan een onverwachte ontmoeting je wereld op zijn kop zetten.

In een relatie: Mars in Tweelingen vanaf 20 juli zorgt voor een energieboost in je relatie. Plan avontuurlijke dates en spontane uitstapjes om de vonk levendig te houden. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om samen te reflecteren en je relatie te verdiepen. Vergeet niet om ook rustige momenten in te plannen om echt met elkaar te verbinden. Wees voorbereid op mogelijke conflicten rond 25 juli wanneer Mercurius Maagd binnengaat; detailgerichtheid kan leiden tot kleine ruzies, dus blijf kalm en begripvol.

Geluksdag: 30 juli

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Steenbok, deze zomer biedt je de kans om je passies te herontdekken en je doelen te herzien. Met de tweede volle maan in jouw teken op 21 juli, krijg je een wake-up call en een kans om je prioriteiten opnieuw te evalueren.

Single: De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli biedt een kans om nieuwe intenties te zetten voor je liefdesleven. Wees open voor nieuwe ontmoetingen en laat je hart spreken. Met Venus in Leeuw vanaf 11 juli, voel je een boost in zelfvertrouwen en aantrekkelijkheid. Geniet van romantische dates, maar wees voorbereid op mogelijke teleurstellingen. Niet elke connectie zal blijvend zijn, maar ze zullen je helpen groeien. Op 4 augustus, tijdens de nieuwe maan in Leeuw, kun je een nieuwe liefdesintentie zetten die je hart sneller doet kloppen.

In een relatie: Met de tweede volle maan in jouw teken op 21 juli, krijg je de kans om je passies en doelen te herzien. Plan iets uitdagends en avontuurlijks om samen te ondernemen. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om te reflecteren op je relatie en je diepere emoties. Plan een romantische vakantie om samen te ontspannen en te genieten. Wees echter voorbereid op mogelijke uitdagingen rond 19 augustus tijdens de volle maan in Waterman; open communicatie is essentieel om conflicten te vermijden.

Geluksdag: 21 augustus

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Waterman, deze zomer staat in het teken van energie en inzicht. Met Mars die op 20 juli Tweelingen binnengaat, ben je klaar voor spontane avonturen en nieuwe ervaringen.

Single: Met Mercurius in Leeuw vanaf 2 juli, ben je klaar om indruk te maken met je charme en verhalen. Flirt erop los en wees niet bang om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je je onweerstaanbaar. Verwacht spannende avonturen en flirts die je hart sneller doen kloppen. Tijdens de volle maan in jouw teken op 19 augustus, kan een onverwachte ontmoeting leiden tot een bijzondere connectie.

In een relatie: Mars in Tweelingen vanaf 20 juli zorgt voor een energieboost in je relatie. Plan avontuurlijke dates en spontane uitstapjes om de vonk levendig te houden. Tijdens Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om samen te reflecteren en je relatie te verdiepen. Vergeet niet om ook rustige momenten in te plannen om echt met elkaar te verbinden. Let echter op voor mogelijke conflicten rond 25 juli wanneer Mercurius Maagd binnengaat; detailgerichtheid kan leiden tot kleine ruzies, dus blijf kalm en begripvol.

Geluksdag: 19 augustus

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Vissen, deze zomer biedt je de kans om diep in jezelf te duiken en je emoties te verkennen. Met Neptunus retrograde in jouw teken vanaf 2 juli, is dit een tijd van introspectie en emotionele vernieuwing.

Single: De nieuwe maan in Kreeft op 5 juli brengt nieuwe kansen voor liefde. Wees open en authentiek in je interacties en sta klaar om nieuwe mensen te ontmoeten. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je een boost in je liefdesleven. Laat je hart leiden en geniet van de romantiek. Verwacht intense connecties, maar wees voorbereid op mogelijke teleurstellingen. Niet elke vlam zal blijven branden, maar ze zullen je leren over jezelf en je verlangens. Op 4 augustus, tijdens de nieuwe maan in Leeuw, kun je een nieuwe liefdesintentie zetten die je hart sneller doet kloppen.

In een relatie: Met Neptunus retrograde vanaf 2 juli, neem tijd om te reflecteren op je diepere emoties en je relatie te verdiepen. Plan rustige, intieme momenten om samen te verbinden. Op 11 juli, wanneer Venus Leeuw binnengaat, voel je een golf van passie. Gebruik deze tijd om je partner te verrassen en nieuwe herinneringen te creëren. Wees echter voorbereid op jaloezie en intense emoties rond 20 juli wanneer Mars Tweelingen binnengaat. Open communicatie is essentieel om conflicten te vermijden.

Geluksdag: 10 juli