Horoscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 juni 2022

Gepubliceerd op 20 juni 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 20 tot 26 juni 2022

De start van Kreeftseizoen zorgt dat de emoties hoog oplaaien, goed en slecht... Wat brengt jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 20 tot 26 juni 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Het Kreeftseizoen begint op dinsdag en inspireert je om nieuwsgierig, specifiek en actiegericht te worden rond je emotionele veiligheid. Wat zijn de plaatsen en wie zijn de mensen die je het meest op je gemak stellen? Venus komt woensdag Tweelingen binnen en intelligentie, communicatie en nieuwsgierigheid worden al snel de grootste turn-ons voor jou.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Op dinsdag begint het Kreeftseizoen, wat je zal stimuleren om je communicatieve skills uit te breiden op een manier die je blik verruimt. Schenk vooral aandacht aan je emoties en hoe je deze onder woorden kan brengen. Venus komt woensdag Tweelingen en dat betekent voor jou nog meer financiële zekerheid en plezier.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Als jouw seizoen op dinsdag ten einde loopt en het Kreeftseizoen begint, zul je geïnspireerd raken om de volgende stappen te zetten om je doelen te verwezenlijken. Venus komt woensdag jouw teken binnen en vernieuwt je relaties met romantiek en geeft je nog meer zelfvertrouwen, charisma en de mogelijkheid om liefde te laten bloeien.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Gelukkige -bijna- verjaardag, Kreeft! Jouw seizoen begint op dinsdag en je zult dan ook het middelpunt van de maand zijn. Je EQ zal op scherp staan en je toont nogmaals hoe loyaal en liefdevol je bent tegenover familie en vrienden. Verder komt Venus Tweelingen binnen op woensdag, wat helpt om pijnlijke situaties uit het verleden los te laten.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Als dinsdag het Kreeftenseizoen begint, wordt het voor jou tijd om een pauze te nemen. Je verdient het! Dit is je jaarlijkse moment van rust, opladen, reflectie en zelfzorg, maar ook om hoofdstukken af te sluiten. Venus komt woensdag Tweelingen binnen en je zult je vrienden inpalmen en wat meer luchtigheid in je romances brengen zodat je het beste van twee werelden kunt mengen!

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Woensdag begint het Kreeftseizoen, dat je vraagt om minder te werken en meer te socializen. Je hebt jezelf afgelopen maand bewezen en veel dromen waargemaakt, dus pluk daar nu de vruchten van met je geliefden. Venus komt woensdag Tweelingen binnen en trekt positieve professionele relaties aan, zodat jullie het beste in elkaar naar boven kunnen halen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Wanneer woensdag het Kreeftseizoen begint, zal je uitgenodigd worden om na te denken over hoe je emoties leerzaam zijn voor je carrière. Alles wat je moet weten over professioneel succes kun je vinden in je emotionele intelligentie. Venus komt woensdag Tweelingen binnen en leidt je naar mensen en plaatsen die je leren over liefde en erbij horen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Het Kreeftseizoen dat op dinsdag begint zal je naar nieuwe plaatsen leiden die je wereldbeeld op wonderbaarlijke manieren verbreden. Venus komt woensdag Tweelingen binnen en herinnert je eraan hoe belangrijk mentale stimulans is tussen de lakens. Wie wist dat intellectuele kennis zo sexy kon zijn!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Het Kreeftseizoen begint en inspireert je om te duiken in je eigen intimiteit, sensualiteit, plezier, en betekenisvolle relaties. Doe een grondige poging om je diepere motivaties en die van anderen te begrijpen. Venus komt woensdag Tweelingen binnen en creëert een gepassioneerde chemie in al je relaties.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het Kreeftseizoen begint op dinsdag en helpt je romantisch afhankelijk te zijn van de mensen die je vertrouwt, en te leren om evenveel te ontvangen als je graag geeft. Venus komt op donderdag Tweelingen binnen en versterkt de relaties die je helpen jezelf te verbeteren. Denk aan iedereen die je inspireert om je beste zelf te zijn!

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Als het Kreeftseizoen begint op dinsdag, wordt het tijd om te focussen op welzijn. Maak grote vooruitgang door kleine stapjes te zetten naar mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Venus komt donderdag Tweelingen binnen en je romantische relaties zullen je helpen om je zelfverzekerder, sexy en alle liefde waardig te voelen die je verdient.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Dinsdag begint het Kreeftseizoen en je zult gewoontes doorbreken die je verhinderen om je beste zelf te worden. Onthoud dat je waardig bent zoals je bent, zie jezelf als een work in progress. Venus gaat Tweelingen binnen op donderdag en trekt partners aan die je hart veilig houden.