Horoscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 juni 2022

Gepubliceerd op 13 juni 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 13 tot 19 juni 2022

Mercurius komt Tweelingen binnen en bevordert de communicatie, terwijl de Volle Maan in Boogschutter zorgt voor een avontuurlijke, sexy sfeer... Wat staat er in jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 13 tot 19 juni 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en zal je communicatie beïnvloeden, dus zeg wat je te zeggen hebt. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag verbreedt je horizon en stuurt je naar plaatsen om je te helpen richting een succesvoller leven. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag wil dat je een gevoel van vrijheid vindt in betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en zal je stimuleren om socialer te zijn. De Volle Maan in Boogschutter op dinsdag is van gepassioneerde, intieme aard, dus wees nieuwsgierig en sta open voor sexy avonturen. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag wil dat je je relationele vaardigheden naar een hoger niveau tilt, wat moet je nog leren om betekenisvolle connecties te ontwikkelen?

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Gelukkige Verjaardag, Tweelingen! Mercurius komt maandag opnieuw je teken binnen en je communicatievaardigheden zullen scherper en flexibeler zijn dan ooit. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag verdiept en verbetert een relationele dynamiek. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag wil dat je loslaat wat je niet langer dient en er vertrouwen in hebt dat er iets beters op komst is!

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Laat je scharen los, Kreeft! Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en helpt je om omstandigheden die je tegenhouden langzaam los te laten. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag wil dat je een kleine stap zet naar een gewoonte die je welzijn ten goede komt. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag wil dat je medeleven en empathie toont tegenover je vrienden.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Mercurius komt maandag weer terug in Tweelingen en brengt je in contact met je trouwste vrienden. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag wil dat je kracht vindt in je kwetsbaarheid. Deel wat er op je lever ligt! Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je om vruchtbare wisselwerkingen te vinden in professionele relaties.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en je zult nog ambitieuzer, gemotiveerder en kritischer zijn op het werk. Een Volle Maan in Boogschutter staat voor jou in het teken van emotionele veiligheid, thuis, familie, en erbij horen. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je de balans te bewaren tussen het grote en het kleine plaatje.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en je zult nieuwe wijsheid toepassen om snel gebieden van je leven te transformeren voor succes. De Volle Maan in Boogschutter van dinsdag wil dat je proactiever, directer en duidelijker spreekt om begrip te op te wekken. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je om zelfverzekerd te voelen bij het ervaren van seksueel genot en intimiteit.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en je zult risico's willen nemen om te begrijpen wie je kunt vertrouwen en waarom. De volle maan van dinsdag in Boogschutter wil dat je je grondt in de wijsheid van je lichaam en in contact komt met je zintuiglijke kant. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je om je emotionele intelligentie te gebruiken en na te denken over wie je kunt vertrouwen.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter: 22 november tot 21 december

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en er zal van je gevraagd worden om het perspectief van een ander te begrijpen voor onderhandelingen en compromissen. De jaarlijkse Volle Maan in je teken arriveert op dinsdag en wil dat je gewoonten, patronen en keuzes opgeeft die je niet langer dienen. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag inspireert je om de details te communiceren.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mercurius komt maandag weer in Tweelingen en je zult geïnspireerd raken om kleine stappen te nemen die je routine en gewoontes veranderen op een manier die leidt tot succes op de lange termijn. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag wil dat je je spiritueel concentreert op innerlijke rust. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je een waarde in de praktijk te brengen om nog meer zelfvertrouwen te ontwikkelen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en je zult geïnspireerd worden om te benoemen wat je voelt, ervaart en hoopt. De Volle Maan in Boogschutter op dinsdag is een sociale maan; het brengt je samen met je vrienden en de gemeenschap om plezier te maken. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag helpt je om je emotionele wereld te delen.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Je EQ staat op scherp! Mercurius gaat maandag weer Tweelingen binnen en je zult je emoties beter begrijpen en uiten op een manier die je met jezelf en anderen verbindt. Een Volle Maan in Boogschutter op dinsdag zet je carrière in de succesvolle richting die je voor ogen hebt. Het Venus-Saturnus vierkant van zaterdag inspireert tot een gesprek dat leidt tot een helende afsluiting.