Horoscoop: jouw voorspellingen voor 30 mei tot 5 juni 2022

Gepubliceerd op 30 mei 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 30 mei tot 5 juni 2022

Het einde van Mercurius in Retrograde zorgt voor opluchting, maar dat is buiten Saturnus in Retrograde gerekend... Wat staat er in jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 30 mei tot 5 juni 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

De nieuwe maan van maandag in Tweelingen helpt je je woorden heel voorzichtig te gebruiken. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier-geregeerde financiële zone, wat kleine geldproblemen zal gladstrijken waar nodig. Saturnus Retrograde begint op zaterdag en geeft je de kracht om zowel een grotere verbinding met je omgeving als momenten om alleen te staan te vinden.

 

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Wat betekent veiligheid voor jou, Stier? De Nieuwe Maan van maandag in Tweelingen helpt je om veiligheid te zien als iets interns, niet afhankelijk van dingen buiten jou. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in jouw teken en lost  miscommunicaties op. Saturnus Retrograde begint op zaterdag en geeft je de kracht om meer leiderschap in je professionele leven te vinden.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De jaarlijkse Nieuwe Maan van maandag in jouw teken wil dat je al je intenties en wensen voor jouw nieuwe levensjaar de wereld instuurt. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je Stier-geregeerd afsluitingszone, wat inspireert om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen. Saturnus Retrograde in je wijsheidszone begint op zaterdag, wat zorgt dat je pas ontdekte levenslessen leert toepassen.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Tijd om los te laten, Kreeft. De Nieuwe Maan van maandag in Tweelingen vraagt om jezelf te bevrijden van wat je tegenhoudt om je beste zelf te worden. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je Stier-geregeerde vriendschapszone zorgt dat je opnieuw verbinding kan maken met je beste vrienden. Saturnus Retrograde begint op zaterdag, wat je zal stimuleren op vlak van intimiteit en seksualiteit.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Nieuwe Maan in Tweelingen op maandag stelt je in verbinding met de sociale en politieke organisaties waar je in gelooft. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier-geregeerde carrièrezone, waardoor je jouw efficiëntie terugkrijgt. Saturnus Retrograde begint op zaterdag en motiveert om te onderhandelen en compromissen te sluiten bij meningsverschillen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Nieuwe Maan van maandag in Tweelingen focust op je professionele doelen, dus wees zo specifiek mogelijk over wat je wil en ga altijd uit van een best case scenario. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je Stier-geregeerde wijsheidszone, wat je zal helpen om enkele pas geleerde levenslessen toe te passen. Saturnus Retrograde begint op zaterdag in je gewoontezone, dus denk extra goed na over kleine beslissingen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Maandag staat de nieuwe maan in Tweelingen, het ideale moment voor jou om je intenties om je horizon te verbreden. Welke landen wil je nog zien, welke ervaringen staan op je bucketlist? Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je Stier-geregeerde intimiteitszone, wat helpt om de toegang tot seksualiteit en plezier terug te vinden. Saturnus Retrograde begint op zaterdag in je zelfvertrouwenszone. Werk aan je confidence en zoek naar manieren om sterker in je schoenen te staan.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Maandag staat de Nieuwe Maan in Tweelingen. Het zet je aan het denken over hoe kwetsbaarheid en openheid tot zinvolle en diepe banden kunnen leiden. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je Stier-geregeerd vertrouwenszone en er zal duidelijk worden op wie je kunt rekenen. Saturnus Retrograde begint op zaterdag in je emotionele intelligentie-zone, dus benoem je gevoelens!

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Nieuwe Maan in Tweelingen op maandag doet je beseffen dat het geven en krijgen van liefde niet voor iedereen hetzelfde betekent. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier-geregeerde welzijnszone, dus houd de goede gewoontes vast en breek met de slechte. Saturnus Retrograde begint op zaterdag in je communicatiezone: wees extra attent over je woordkeuze en toon extra begrip.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De Nieuwe Maan van maandag in Tweelingen wil dat je nadenkt over hoe kleine stappen kunnen leiden tot groot succes. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier geregeerde moed zone, wat je inspireert om verlangens en gevoelens te delen. Saturnus Retrograde begint op zaterdag en wil dat je beter luistert naar je lichaam.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Nieuwe Maan van maandag in Tweelingen helpt je te aarden in vertrouwen en eigenwaarde, je verdient het beste! Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier-geregeerd emotionele zone, wat je inspireert om gevoelens te communiceren. Saturnus Retrograde begint in jouw teken op zaterdag, wat motiveert om meer integriteit en verantwoordelijk te tonen, ook als dingen wat moeilijker gaan.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Nieuwe Maan op maandag in Tweelingen helpt bij het vinden van de mensen, plaatsen en contexten bij wie je je veilig voelt. Mercurius Retrograde eindigt op vrijdag in je door Stier geregeerde communicatiezone, waardoor je je beter zal kunnen uitdrukken. Saturnus Retrograde begint op zaterdag en helpt je om afsluiting te vinden waar je het nodig hebt.