Horoscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 mei 2022

Gepubliceerd op 23 mei 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop: jouw voorspellingen voor 23 tot 29 mei 2022

Het begin van Tweelingenseizoen en Neptunus en Mars in Vissen zorgt voor heel wat veranderingen... Wat staat er in jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 23 tot 29 mei 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

De komst van de zon in jouw relatiezone kondigt een verbetering aan in zowel romantische als vriendschappelijke en professionele relaties. Zowel op sociaal als emotioneel vlak gaat het je voor de wind. Venus is namelijk op dit moment op vakantie in jouw teken, wat extra geluk geeft en je onweerstaanbaar maakt voor je omgeving. Grijp de kansen die zich voordoen!

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De planeten vragen dat je je beter organiseert en orde schept, zonder jezelf onder druk te zetten. Geduld en vastberadenheid zijn al vaker de beste middelen geweest om je te brengen waar je heen wilt. Vertrouw op jezelf! Stieren werkzaam in techniek, onderzoek en gezondheidszorg hebben de mogelijkheden om hogerop te komen naarmate je invloed langzaam groeit. Familiezaken kunnen gespannen blijven omdat iemand het gevoel kan hebben dat je niet recht door zee bent.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De komst van de Zon in jouw teken kondigt je verjaardag aan, maar bovenal brengt het je extra steun. Dit zorgt ervoor dat je een duidelijkere visie krijgt op de doelen die je wilt bereiken. Deze welkome energieboost nodigt je uit om verder en hoger te kijken: ga naar buiten, beweeg, verander van gedachten, het zal je talenten stimuleren. Je zal merken dat je makkelijker geld uitgeeft. Profiteer van het goede leven, maar wees af en toe ook streng voor jezelf.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Maak van je leven een droom en van deze droom een werkelijkheid! Steek de handen uit de mouwen en til projecten naar een hoger niveau. Accepteer tegelijk de steun van hen die je willen helpen, samen sta je altijd sterker. Denk goed na waar je energie in stopt: soms ben je te gevoelig en raak je te snel gekwetst door plagerige opmerkingen of de acties van anderen. Laat het los!

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Er kondigt zich voor jou een begin of einde van een cyclus aan. Hoe dan ook is het belangrijk dat je het heft in eigen handen neemt en je vrijheid bewaakt. Vermoeidheid kan zich opstapelen, vooral als je de laatste tijd teveel hooi op je vork hebt genomen. In relaties kan je het gevoel krijgen dat er iets ontbreekt, of dat iemand gewoon niet is wat je had verwacht. Neem een stapje terug en bekijk de zaak op een zo objectief mogelijke manier.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Probeer je te ontdoen van mentale lasten zodat je helder kunt denken en energie kunt verzamelen voor veranderingen die volgende week plaatsvinden. De zaken gaan langzaam de goede kant op, zolang je gedachten optimistisch blijven. Op persoonlijk vlak begin je (eindelijk!) aandacht te besteden aan gedragspatronen die zich herhalen. Om begrip te tonen zal je je  luistervaardigheden moeten aanscherpen. Er zijn altijd twee kanten aan elk verhaal!

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Hoe meer je van anderen verwacht, hoe meer je teleurgesteld kunt worden. Als sommige mensen je leven verlaten en anderen je leven binnenkomen, betekent dit dat ook jij zal veranderen om je beter en vrijer te voelen. Single Weegschalen kunnen de druk voelen om zich te settelen, maar luister eerst naar je buikgevoel over iemand. Wees deze week ook bewust van overmatige belasting van lichaam en geest. Zorg ervoor dat je vaak genoeg ontstresst!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De dubbele invloed van actieve Mars en inspirerende Neptunus in een ondersteunend waterteken zorgt voor een vruchtbare regenval die de zaden van projecten laten ontkiemen en groeien. Jouw vooruitgang - hoe traag ook - wordt zeker opgemerkt. Let op voor onbenullige ruzies met collega's of familieleden. Soms is het beter om de grotere persoon te zijn en kleine dingen gewoon te laten gaan.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Boogschutter en filosoof Noam Chomsky schreef: "Echt onderwijs gaat over mensen zover krijgen dat ze voor zichzelf gaan denken." Een perfecte quote voor jouw week, die in het teken staat van intellectuele groei. De context is gunstig om je ideeën naar voor te schuiven en mensen te overtuigen. Geldzaken gaan vlot en die ene dure aankoop die je al een tijdje op het oog hebt zou eindelijk van jou kunnen zijn.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Denk ook eens aan jezelf, Steenbok! De laatste tijd concentreer je je teveel op wat goed en nuttig voelt voor anderen, tijd om de rollen om te draaien. Gun jezelf de pauze die je nodig hebt! In de liefde kunnen relaties die nu aan het opbloeien zijn kans maken op iets groters. Het is alleen belangrijk om elkaar ruimte te gunnen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Hef je hoofd op om de kansen die op je pad komen beter te zien, want alleen zo kan je ze met meer vertrouwen, overtuiging en efficiëntie grijpen. Op sociaal en professioneel vlak: mik hoger en geef niemand de minste kans om aan je te twijfelen. Familiezaken kunnen stressvol zijn omdat iemand zich koppig gedraagt of niet naar advies wil luisteren. Trek je voorlopig terug en laat mensen uit hun eigen fouten leren.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Het samenkomen van de energieke Mars en inspirerende Neptunus in jouw teken zal helpen om je doelen te bereiken. Dit is een goed moment om de aandacht te richten op wat je motiveert en de balans op te maken, om je geest te zuiveren van ideeën, gevoelens en zaken die niet langer relevant zijn. Wees in geldzaken een beetje voorzichtig met wie je vertrouwt: als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.