Adidas x Gucci: deze intrigerende collectie is binnenkort verkrijgbaar

Gepubliceerd op 16 mei 2022 door Xana Ferreira Chicano
Adidas x Gucci: deze intrigerende collectie is binnenkort verkrijgbaar

We zagen eerder al wat kiekjes van de inspirerende Adidas x Gucci collectie, gepresenteerd tijdens de Gucci modeshow tijdens Milan Fashion Week. De collectie is nu verder onthuld. - En wij zijn in lóve!

Hoff presenteert Metro, de nieuwe underground sneakercollectie

Creative Director Alessandro Michele heeft de logomenia-samenwerking 'Adidas x Gucci' geproduceerd. Hierin smelten de logo's van het modehuis Gucci en sportkledingmerk Adidas samen. In de sportieve collectie zijn de iconische strepen van beide merken interessant verwerkt. We zien bijvoorbeeld broekspijpen met witte strepen van Adidas aan de ene kant en de rode en groene Gucci-strepen aan de andere kant. 

Om de selectie te presenteren, ontwierp Alessandro Michele een reeks beelden die geïnspireerd zijn op archiefcatalogi. De cast van personages neemt dynamische poses aan tegen felgekleurde achtergronden met sportieve attributen. De collectie is vastgelegd door fotograaf Carlijn Jacobs.

De lancering van de collectie vindt plaats op 7 juni in geselecteerde Gucci winkels, speciale pop-ups, de online Gucci website en in de Adidas app. Terwijl je wacht, kun je het volledige Adidas x Gucci lookbook in de galerij hieronder bekijken:

Creative Director: Alessandro Michele | Art Director: Christopher Simmonds | Photographer: Carlijn Jacobs