Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 mei

Gepubliceerd op 9 mei 2022 door Jean-Yves Espié en Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 9 tot 15 mei

Een seksuele revolutie voor Maagd, Schorpioen en Weegschaal en het begin van een succesvol tijdperk voor Ram... Wat staat er in jouw weekhoroscoop?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 9 tot 15 mei 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Let op je woorden, Ram! Mercurius Retrograde begint op dinsdag in uw door Tweeling geregeerde taalzone, wat zal je communicatie zal boosten met bedachtzaamheid, intentie en nieuwsgierigheid. Op diezelfde dag komt Jupiter in Ram te staan, en zo begint een van de beste jaren van je leven! Streef alles na wat je wilt zijn en doen en neem moedige stappen naar dromen die zullen uitkomen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Mercurius Retrograde begint op dinsdag speelt in op jouw door Tweeling geregeerde waarden, waardoor je je af kan vragen of de wereld om je heen wel overeenkomt met jouw intrinsieke waarden. Jupiter komt Ram op dezelfde dag en begint een krachtige genezing. Sluit een hoofdstuk af en leer los te laten.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in jouw teken! Wees aandachtig voor lichamelijke en mentale signalen en focus op je welzijn.  Schenk ook aandacht aan je communicatie en benoem de gedachten die je stress bezorgen. Op dezelfde dag komt Jupiter in Ram te staan, wat je zal herenigen met je gemeenschap. Er wordt opnieuw verbinding gemaakt met oude vrienden en dat heb je nu erg nodig.

 

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Laat het allemaal gaan, Kreeft. Mercurius in retrograde begint op dinsdag in je door Tweeling geregeerde afsluitingszone, wat helpt om betere gewoontes te creëren die helpen bij het loslaten. Op dezelfde dag komt Jupiter in Ram te staan, wat je een boost geeft op carrièrevlak: meer verantwoordelijkheid, ondernemerschap en andere professionele successen komen jouw richting uit.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Leid met positieve veronderstellingen, Leeuw! Mercurius in retrograde begint op dinsdag in jouw Tweeling geregeerde sociale zone en zou kunnen leiden tot miscommunicatie met je vrienden. Ga uit van een positieve intentie als je onzeker bent. Jupiter komt Ram binnen op dezelfde dag en zal de komende tijd jouw horizon verbreden door te reizen, zowel letterlijk als op spiritueel vlak.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in je door Tweeling geregeerde carrièrezone, dus dubbelcheck hoe je communiceert met anderen  en bewaak de grenzen tussen je privé- en professionele leven. Op dezelfde dag komt Jupiter in Ram te staan, het begin van een seksuele revolutie voor jou! Je relatie tot intimiteit, erotiek, en seksualiteit staat op het punt om te veranderen op een positieve, helende manier.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Mercurius in Retrograde begint op dinsdag je door Tweelingen geregeerde wijsheidszone. Dit zal je helpen om te reflecteren over wat je hebt geleerd de afgelopen drie maanden. Op dezelfde dag komt Jupiter in het Ram-teken, wat voor jou een van de beste jaren op relationeel vlak inluidt! Verwacht chemie, nieuwe partnerschappen, het verdiepen van huidige relaties en het vinden van jouw perfect match!

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in jouw door Tweelingen geregeerde seksualiteitszone, wat voor jou een nieuwe verbinding tussen intellectualiteit en intimiteit in gang zet. Op dezelfde dag komt Jupiter in Ram te staan, wat je aanmoedigt om te investeren in routines en gewoontes die je lichamelijke en geestelijke gezondheid boosten.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in jouw door Tweeling geregeerde onderhandelingszone. Je voelt de nood om begrepen te worden, maar bent ook extra alert voor hoe anderen de situatie aanvoelen. Jupiter komt in Ram te staan op dezelfde dag, wat je zelfvertrouwen stimuleert zodra je inziet dat kwetsbaarheid je grootste kracht kan zijn.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in Tweelingen, wat voor jou betekent dat je meer op details gaat letten. Het zijn de kleine dingen die zullen leiden tot succes! Jupiter komt op dezelfde dag binnen in Ram, wat voor jou in het teken staat van thuis en familie. Schenk extra aandacht aan alle mensen en plaatsen die je thuis doen voelen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in je door Tweelingen geregeerde vertrouwenszone. Bescherm jezelf kost wat kost de komende periode om ervoor te zorgen dat je vertrouwen niet beschadigd raakt. Jupiter komt op dezelfde dag in Ram te staan, wat je inspireert om te luisteren naar anderen en jezelf. Met een opgeruimd hoofd boek je het meeste succes.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Mercurius in retrograde begint op dinsdag in jouw door Tweelingen geregeerde gevoelenszone. Dit zal je helpen om emoties duidelijk en zonder angst te communiceren. Jupiter komt op dezelfde dag in Ram te staan, wat je een overvloed aan energie zal bezorgen. Je zult je relatie tot je geldzaken veranderen om je financiële zekerheid te verbeteren.