29thOctober: Belgische, duurzame en tijdloze luxemode

Geüpdatet op 3 mei 2022 door ELLE Partner
29thOctober: Belgische, duurzame en tijdloze luxemode

Dit avontuur is bovenal een familieverhaal, dat van Manufer Gulcu, zijn vrouw Claudine en hun twee kinderen Benjamin en Lucie. Alle vier hebben ze altijd al een onvoorwaardelijke liefde voor luxemode gekoesterd.

Het Belgische modehuis 29thOctober maakt duurzame kleding en accessoires in leder, suède en wollen huiden. Wat onmiddellijk opvalt, is hun nauwgezette vakmanschap. Het label voert je mee naar een subtiel universum met een eigen DNA en biedt unieke en tijdloze stukken voor mannen en vrouwen. 29thOctober werkt met hoogwaardige en natuurlijke materialen en brengt hulde aan de grote klassiekers die niet in je garderobe mogen ontbreken, zoals de perfecto. Daarbij vermengt het traditionele knowhow met een coole en eigentijdse toets (pittige kleuren, naden en stiksels) die zorgt voor een verfijnde stijl. Het merk hecht ook veel belang aan het begrip tijd, waaraan het zijn naam dankt. Voor het geval je het je afvroeg, 29 oktober is de geboortedatum van Manufer, de oprichter en hoeksteen van het bedrijf dat instaat voor de productie van alle ontwerpen.

29thOctober geel kostuum

LENTE-ZOMER 22

In de nieuwe lente-zomercollectie legt het modehuis de nadruk op natuurlijke en edele materialen zoals viscose, zijde, katoen, linnen en suède. 29thOctober kiest voor losse en vloeiende snits die verfijnd en vrouwelijk zijn. Een collectie die fris en kleurrijk is en ons instant naar warme oorden brengt.

Boetiek op de Zavel

Voorheen waren de creaties van het modehuis alleen verkrijgbaar in de conceptstore Balthasar in hartje Brussel. Nu heeft het modehuis zijn een eigen stekje gevonden en opent het zijn eerste boetiek op de Zavel. De ideale gelegenheid om de nieuwste pareltjes van de lente-zomercollectie 2022 te gaan ontdekken.

Waar?  Joseph Stevensstraat 41 - 1000 Brussel

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met 29thOctober. 

29thoctober.com - Instagram: @29thoctober_brand

 

Lees ook: 

Hoe begin je aan het inrichten van je keuken?

Het groene nummer van ELLE België, nu in de winkel!

5 unieke reisbestemmingen waar je je droomvakantie waarmaakt