BOMBAY DRY GIN KRIJGT EEN VERFRISSENDE CITRUSSMAAK

Geüpdatet op 16 juni 2022 door ELLE Partner
BOMBAY DRY GIN KRIJGT EEN VERFRISSENDE CITRUSSMAAK ©Bombay

Zin om je innerlijke barvrouw het woord te laten voeren? Met de citroenaroma's van de nieuwe BOMBAY CITRON PRESSÉ bereid je creatieve en verfrissende cocktails in een handomdraai.

Na de heerlijke BOMBAY BRAMBLE met rood fruit zet het beroemde met vapour infused ginmerk nu ook de gele citrusvruchten in de schijnwerpers. Dankzij een natuurlijk infusieproces bezorgen de met liefde verwerkte citroenen het originele recept van de London Dry Gin een verfrissende smaak.

 

Een vleugje natuurlijkheid

BOMBAY CITRON PRESSÉ is een gedistilleerde gin waarbij een 100% natuurlijke fruitinfusie de klassieke jeneverbesnoten verrijkt. De inspiratie? Die werd gehaald uit de iconische Tom Collins-cocktail, waarin gin, suiker en citroensap worden gemengd. Maar hier heeft toegevoegde suiker niets te zoeken! In plaats van na de distillatie kunstmatige additieven of suiker te gebruiken, bevat de BOMBAY CITRON PRESSÉ alleen met de hand geplukte mediterrane citroenen. Die worden vroeg in het seizoen geoogst om hun levendige aroma's te bewaren. Daarna worden ze geconcentreerd tot een natuurlijke fruitinfusie, die de BOMBAY CITRON PRESSÉ een zonnige gloed en verkwikkende noten bezorgt. Een verfrissende drank die perfect inspeelt op onze vraag naar authenticiteit en kwaliteit, ideaal om cocktails te bereiden die je meteen een zomergevoel geven!

Bombay - gin
©Bombay

Grenzeloze mogelijkheden

De levendige citroensmaken van de BOMBAY CITRON PRESSÉ openen tal van deuren om creatief te zijn. De BOMBAY CITRON PRESSÉ kun je gewoon drinken met wat ijs, een tonic en een scheutje citroen, maar is ook heerlijk in combinatie met een frisse limonade. Het is de ideale partner in crime om complexere cocktails te pimpen, zoals de White Lady of de stijlvolle Southside Fizz met champagne.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Bombay.

www.bombaysapphire.com

LEES OOK:

Moederdag 2022: de leukste cadeau's voor culinaire mama's

Dezez bestemming verdiendt een plaatsje op je bucket list 

Wedstrijd: Bezoek Valencia, het hart van de designwereld