Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 april

Gepubliceerd op 4 april 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 april

Op dinsdag 5 april komt Venus in Vissen, wat elk sterrenbeeld de kans geeft om verbetering te zoeken in relaties. Mercurius komt op zaterdag Stier binnen en inspireert ons allemaal om onze waarden te volgen.

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 4 tot 10 april 2022.

Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 4 tot 10 april - 1

Ram: 19 maart tot 20 april

Gelukkige verjaardag, Ram! De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je door Waterman geregeerde vriendschapszone wil dat je geduld uitoefent terwijl je werkt aan je connecties. Venus komt dinsdag je door Vissen geregeerde genezingszone binnen en geeft romantische relaties een boost. Mercurius komt op zaterdag Stier binnen en geeft je de kracht om je waarden te verduidelijken en in praktijk te brengen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Wat verwacht je van je carrière, Stier? De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je door Waterman geregeerde carrièrezone wil dat je specifiek gaat denken over je doelen en de durf toont om ze te behalen. Venus komt dinsdag in je door Vissen geregeerde vriendschapszone en vervaagt de grenzen tussen vriendschap en verliefdheid... Het weekend staat voor jou in het teken van nieuwe inzichten en een vlotte communicatie.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde wijsheidszone wil dat je doorzettingsvermogen toont, ook in ongemakkelijke situaties. Venus komt dinsdag in je door Vissen geregeerde carrièrezone en versterkt je professionele relaties. Mercurius komt op zaterdag Stier binnen en helpt je met reflectie en het afsluiten van een hoofdstuk.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Mars-Saturnus conjunctie in Waterman van maandag onthuld dat hoe meer je in de liefde investeert, hoe meer je te verliezen hebt. Een harde waarheid, maar eentje die je dapper onder ogen moet zien. Venus komt op dinsdag Vissen binnen en inspireert je tot meer optimisme in de romantiek. Mercurius komt zaterdag Stier binnen en helpt je weer contact te maken met de vrienden die je hebt gemist.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde romantische zone wil een beslissing over een relatie. Ga niet voor de kruimels, jij verdient de hele maaltijd! Venus komt dinsdag Vissen binnen en staat in het teken van het herstellen van intieme relaties. Mercurius komt zaterdag je door Stier geregeerde carrièrezone binnen en zorgt voor meer ambitie en inzicht.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je door Waterman geregeerde welzijnszone wil dat je een slechte gewoonte doorbreekt. Je weet dat het niet goed is, dus laat het los! Venus komt dinsdag je door Vissen geregeerde romantische zone binnen, en zorgt voor vuurwerk... Mercurius betreedt zaterdag je door Stier geregeerde wijsheidszone, dus volg je nieuwsgierigheid naar prachtige nieuwe plaatsen.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde kwetsbaarheidszone wil dat je je verhalen en gevoelens durft te delen. Venus komt dinsdag je door Vissen geregeerde welzijnszone binnen en trekt mensen aan die je helpen om beter te worden. Op zaterdag komt Mercurius je door Stier geregeerde intimiteitszone binnen. Je wordt eraan herinnerd hoe de geest het meest erotische lichaamsdeel kan zijn...

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde veiligheidszone wil dat je de flexibiliteit van je grenzen herziet. Sluit je anderen buiten? Op dinsdag komt Venus je vertrouwenszone binnen, geregeerd door Vissen, wat je gevoel van eigenwaarde een boost geeft. Mercurius komt zaterdag Stier binnen en zal je meer over jezelf leren door je verschillen met anderen te zien.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde communicatiezone helpt je taal te gebruiken om mensen dicht bij je te brengen. Venus betreedt je door Vissen geregeerde emotionele zone en inspireert je om je gevoelens te benoemen. Mercurius komt zaterdag Stier binnen en motiveert je om gewoontes en routines te kiezen die je helpen je beste zelf te worden.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Leef naar je waarden, Steenbok! De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde veiligheidszone wil dat je een waarde van jou omzet in gedrag zodat je meer comfort kunt vinden. Venus komt dinsdag je door Vissen geregeerde communicatiezone binnen en inspireert je om je liefde duidelijker te verwoorden. Mercurius komt zaterdag je door Stier geregeerde vertrouwenszone binnen en boost je eigenwaarde en zelfvertrouwen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Wie wil je worden, Waterman? De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in jouw sterrenbeeld wil dat je je identiteit en leven met meer keuze en autonomie bekijkt. Wie ben jij? Wie wil je zijn? Venus komt dinsdag je door Vissen geregeerde financiële sector binnen, wat hopelijk zorgt voor financiële meevallers. Mercurius komt zaterdag je door Stier geregeerde familiezone binnen, wat je opnieuw verbindt met mensen en plaatsen die je veilig houden.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Laat los, Vissen. De Mars-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde voltooiingszone wil dat je overtuigingen en relaties die je tegenhouden opgeeft. Venus komt dinsdag je teken binnen en brengt meer romantiek en relaties in je leven. Mercurius komt zaterdag Stier binnen, en geeft je de kracht om taal op een meer verantwoorde en zorgvuldige manier te gebruiken!