Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 28 maart tot 3 april

Gepubliceerd op 28 maart 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 28 maart tot 3 april

Het Ram seizoen is begonnen! Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 28 maart tot 3 april 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Gelukkige verjaardag, Ram! De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde vriendschapssector helpt je te zien wie je echte vrienden zijn. De jaarlijkse Nieuwe Maan staat vrijdag in jouw sterrenbeeld: mogen al je wensen uitkomen! De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je zegt waar het op staat zonder omwegen.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde carrièresector wil dat je ziet hoe je professionele relaties positieve resultaten geven. De Nieuwe Maan van vrijdag in Ram wil dat je net voor je verjaardagsseizoen focust op het afsluiten van een hoofdstuk. Doorbreek een patroon deze week! De Zon-Mercurius conjunctie van zondag is het ideale moment om beter om te gaan met gewoontes die je stress bezorgen.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag wil dat je nieuwe inzichten toepast voor succes. De nieuwe maan van vrijdag in Ram focust voor jou op samenwerking en vriendschap. Verdiep je helemaal in de mensen om je heen! De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je op een diepere manier contact zoekt met je vrienden.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde intimiteitszone wil dat je veerkrachtig beweegt, grenzen bewaakt, en je behoefte aan emoties uitdrukt. De Nieuwe Maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties op professionele dromen richt. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag geeft je een interessant carrière-inzicht...

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde onderhandelingszone wil dat je je verwachtingen duidelijk uitspreekt in een overeenkomst. De nieuwe maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties zet over reizen, educatie en hoe je wilt groeien. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je je nieuwsgierigheid volgt naar spannende plaatsen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde welzijnszone wil dat je toegewijd blijft aan een gewoonte die je helpt de persoon te worden die je wilt zijn. De nieuwe maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties richt op plezier, intimiteit en seksualiteit. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag moedigt mindfulness aan voor succes.

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Kwetsbaarheid is een kracht, Weegschaal! De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde emotionele zone wil dat je door het ongemak heen worstelt en je kwetsbaar opstelt. De Nieuwe Maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties richt op het verdiepen of veranderen van relaties. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je de dingen eens van de andere kant durft bekijken.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde familiezone wil dat je grenzen stelt om relaties in stand te houden. De nieuwe maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties op persoonlijke groei en welzijn richt. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag daagt je uit om proactief te zijn, zodat je je gemoedsrust kunt bewaren.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door Waterman geregeerde communicatiezone wil dat je meer balans aanbrengt tussen praten en luisteren. De Nieuwe Maan van vrijdag in Ram wil dat je intenties zet voor meer eigenwaarde en dat je zoekt hoe je beter kunt vertrouwen. Probeer negatieve gedachten uit je hoofd te zetten en stop met jezelf te vergelijken met anderen.

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Breng je waarden in de praktijk, Steenbok! De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je door de Waterman geregeerde veiligheidszone zal je een goed gevoel geven als je leeft naar je waarden. De nieuwe maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties op je thuissituatie en familie. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je je emoties deelt zodat mensen je kunnen begrijpen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in jouw teken wil dat je persoonlijk inzicht en de controle over je emoties ontwikkelt voor gelukkigere relaties. De nieuwe maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties op communicatie en luisteren richt. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je deelt wat je wilt, want met een mond vol tanden krijg je geen eten!

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Durf los te laten, Vissen. De Venus-Saturnus conjunctie van maandag in je Waterman geregeerde afsluitingszone wil dat je ongezonde relaties beëindigt. Wees moedig en laat het gaan! De Nieuwe Maan van vrijdag in Ram wil dat je je intenties op financiële zekerheid richt, dus denk na wat je nodig hebt voor financiële vrijheid. De Zon-Mercurius conjunctie van zondag wil dat je je waarden in de praktijk brengt.