Op dit geheime onderdeel van de H&M website shop je de mooiste stuks

Geüpdatet op 21 maart 2022 door Camille Vernin en Virginie Dupont
Op dit geheime onderdeel van de H&M website shop je de mooiste stuks Instagram @hm

Shhhhh... We delen een een van de best bewaarde insider tips op de website van H&M.

Voor we het geheime deel van de website verklappen, even dit: het Belgische en internationale modelandschap heeft heel wat milieubewuste labels die onze aandacht en steun verdienen. Toch kunnen velen onder ons niet helemaal weerstaan aan fast fashion, zeker niet als het om steeds veranderende trends gaat. En wie steekt er dan met kop en schouders boven de massa uit? H&M natuurlijk.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par H&M (@hm)

Deze modeketen brengt steeds haar versie van nieuwe trends, maar dan aan wel heel aantrekkelijke prijzen. Hennes & Mauritz - beter bekend als H&M - pakt dan wel graag uit met groene initiatieven als de 'Conscious Exclusive'-collectie, toch ligt het Zweedse bedrijf vaak onder vuur omwille van bedenkelijke keuzes op vlak van duurzaamheid.

H&M's "Trend Edit"-collectie

Als je dan toch af en toe bij H&M shopt, laat het dan op zijn minst om items gaan waar goed over nagedacht is en die lang mooi blijven. Wist je dat er een geheim trucje bestaat waarmee je de meest trendy items met de grootste kortingen kunt vinden? Ja echt, deze goed verstopte sectie heet 'Trend Edit' en je vindt hem op de website onder het menu 'Trending now'.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par H&M (@hm)

Op het programma: exclusieve basics en de nieuwste trends. Er is keuze uit zowel chique jassen als prachtige truien, mooie jurken en broeken met een perfecte snit. Linnen, wol, leer, satijn... De materialen zijn van hogere kwaliteit dan die we gewoonlijk bij H&M vinden. Soms gaat dat gepaard met hogere prijzen dan wat we gewend zijn van het merk, maar in verhouding blijft het allemaal heel redelijk.

We hoeven dus niet langer uren door elke kledingcategorie te scrollen om een stuk te vinden dat er niet te cheap uitziet. Deze sectie bevat echt het beste van H&M. Klaar voor een beauty overload?

Dit vinden wij meer dan de moeite:

LEES OOK

H&M lanceert zijn eerste vegan collectie, met de goedkeuring van Peta

H&M gaat collab aan met 100-jarige fashionista Iris Apfel

Duurzame mode: Other Stories lanceert betaalbare sustainable collectie