Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 21 tot 28 maart

Gepubliceerd op 21 maart 2022 door Lore Ginneberge
Horoscoop 2022: jouw voorspellingen voor 21 tot 28 maart

Het Ram seizoen is begonnen! Wat gebeurt er deze week voor jouw sterrenbeeld?

Alsjeblieft, jouw horoscoop voor 21 tot 28 maart 2022.

Ram: 19 maart tot 20 april

Als jij verandert, veranderen je vriendschappen ook. Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag helpt je om nieuwe persoonlijke inzichten toe te passen in je vriendschappen. Ook de Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag staat in het teken van persoonlijke groei. Op zondag komt Mercurius jouw teken binnen en helpt je jezelf met meer zelfvertrouwen uit te drukken.

taurus stier sterrenbeeld gif

Stier: 21 april tot 20 mei

Ben je toe aan een carrièreverandering, Stier? Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag inspireert je om je perspectief en gedrag op professioneel gebied te veranderen. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag onthult iets belangrijks door een gesprek dat je met vrienden hebt. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde afsluitingszone, wat je zal inspireren tot het sluiten van een hoofdstuk.

gemini tweeling tweelingen

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Heb een beetje vertrouwen, Tweelingen! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je blijft geloven terwijl je iets loslaat of afrondt zodat er plaats komt voor nieuwe dingen. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag geeft je professionele inzichten die te vertrouwen zijn. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde vriendschapszone en brengt je weer in contact met je favoriete vrienden.

cancer kreeft horoscoop gif sjabloom

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Wederzijdse vriendschappen zijn essentieel, Kreeft! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je bekijkt hoeveel je geeft versus verwacht in vriendschappen en vice versa. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag inspireert tot een doorbraak die je leven kan veranderen. Op zondag komt Mercurius je door Ram geregeerde carrièrezone binnen, waardoor je meer ambitie en nuttige productiviteit krijgt.

leeuw lion horoscoop gif sjabloon symbool

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

Vertrouwen is een skill, Leeuw! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je je voorzichtig verplaatst van het bekende naar het onbekende. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag herformuleert de manier waarop je seks en intimiteit begrijpt. Op zondag komt Mercurius je door Ram geregeerde uitbreidingszone binnen en vraagt om nieuwe levenslessen toe te passen.

maagd vierge symbool sterrenbeeld horoscoop

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Kijk zowel naar het geheel als de details, Maagd! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag helpt je macro en micro te zien als even belangrijke, onderling gerelateerde aspecten. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag helpt je om vertrouwen en grenzen te begrijpen. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde intieme zone, wat je eraan herinnert dat ook je brein seksueel gestimuleerd kan worden...

balance weegschaal sterrenbeeld gif

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Wat als zelfvertrouwen het gevolg van kwetsbaarheid is, Weegschaal? Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag helpt je om jezelf te onthullen en daardoor wat meer vertrouwen te krijgen. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag inspireert je om gezondere gewoontes te kiezen voor succes. Op zondag komt Mercurius in je door de Ram geregeerde liefdessector en helpt je om de communicatie in je relaties soepeler te laten verlopen.

schorpion scorpion scorpio sterrenbeeld horoscoop gif

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Wat heb je nodig om te vertrouwen, Schorpioen? Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag helpt je specifiek gedrag te identificeren dat mensen (niet) aannemen om vertrouwen in je leven op te bouwen. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag boost je eigenwaarde, wat je relaties ten goede komt. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde welzijnszone en helpt je je te concentreren op de waarde van routines.

boogschutter sterrenbeeld horoscoop gif

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Zoom in, Boogschutter! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je aandacht besteedt aan de details in een poging om helderder te zien. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag in je familiezone verbindt je met je geliefden. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde moedzone, en inspireert je om jezelf nog dapperder te uiten!

steenbok capricorne capricorn sterrenbeeld horoscoop gif

Steenbok: 22 december tot 21 januari

Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je focust op je gaves en je waarden in de praktijk brengt. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag helpt om de link tussen emotie en communicatie te leggen. Op zondag komt Mercurius in je door de Ram geregeerde emotionele zone, dus je zult je gevoelens op een positieve manier kunnen delen.

waterman verseau sterrenbeeld horoscoop gif

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Je hart weet de weg, Waterman! Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je luistert naar je hart en geïnspireerd actie onderneemt. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag voegt een spiritueel kantje toe aan je financiële zaken. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde taalzone, en helpt je om je communicatie kracht bij te zetten.

poissons pisces vissen sterrenbeeld horoscoop gif symbool

Vissen: 19 februari tot 20 maart

Klaar voor een afsluitend gesprek, Vissen? Het Mars-Uranus vierkant van dinsdag wil dat je een gesprek begint dat je zou kunnen helpen om iets krachtig af te ronden. De Mercurius-Neptunus conjunctie van woensdag helpt je om jezelf met meer medeleven te zien. Op zondag komt Mercurius in je door Ram geregeerde belichamingszone, dus vergeet niet te luisteren naar wat je lichaam je probeert duidelijk te maken.