Valentijn: 2 simpele & shiny make-up tutorials die het leven mooier maken

Geüpdatet op 20 april 2022 door ELLE Partner
Valentijn: 2 simpele & shiny make-up tutorials die het leven mooier maken ©Sisley

Wil je graag een frisse, romantische look zonder dat het too much wordt? Met de doorschijnende, heldere tinten van de nieuwe Phyto-Rouge Shine van Sisley straal je op Valentijndag!

Sint-Valentijn komt eraan; een goede reden om je mooi te maken. Voor de ander, maar vooral voor jezelf. Dit is een moment om een nieuwe make-up uit te proberen, te breken met de routine en je zelfvertrouwen op te krikken. Vooral in deze laatste maanden van joggingbroeken, video-conferenties en een beperkt sociaal leven hebben we ons gevoel voor elegantie een beetje verloren. Tijd dus voor een nieuwe empowerment, aan de hand van twee tutorials. Perfect voor een nieuwe look voor Valentijn, voor een romantische date, een avondje met vriendinnen, of simpelweg om je op een doodgewone dag goed in je vel te voelen.

De lippen zijn de ster van 2022

Als er iets is dat we gemist hebben in de afgelopen maanden, is het wel onze mooiste glimlach te laten zien. Tijd dus om daar verandering in te brengen op deze dag van de liefde. Lippenstift kan iconisch, speels, of tijdloos zijn, maar altijd is het dé signatuur van de vrouw bij uitstek, een symbool van verleiding dat uitnodigt tot kussen. En dat komt goed uit, want Sisley, het merk dat al meer dan veertig jaar beautyproducten maakt met vernieuwende formules die doeltreffend en verleidelijk zijn, heeft een bijzonder aantrekkelijke lipstick ontwikkeld: Phyto-Rouge Shine.

Must-have: een navulbare lippenstift

Phyto-Rouge Shine is een nieuwe generatie verzorgende lippenstift, ideaal voor lippen die uitgedroogd zijn door de kou en maskers. De lipstick biedt een perfect compromis tussen een satijnzachte, goed dekkende klassieke lippenstift en het transparante van een gloss, plus het comfort van een balsem. Yes! Dankzij het Hydrobooster-complex dat bestaat uit microbolletjes met konjacglucomannaan en hyaluronzuur hydrateert de lipstick de lippen en doet ze onmiddellijk voller lijken. De lippen worden vol en stevig, duidelijk afgetekend en perfect gevoed. En voor de eerste keer is de schattige stift met zijn zebrastrepen ook navulbaar. Praktisch, milieubewust en voordelig!

Zachte en felle kleuren, maar altijd shiny 

Een goed afgetekende, gulle mond, in een fel kleurtje of in nude, speelt een voorname rol in elke look, of die nu sexy of discreet is. Het Phyto-Rouge Shine gamma bestaat uit 12 doorschijnende, stralende tinten, waarbij er zeker een is die bij je past. Een groot pluspunt is de nieuwe textuur met high-tech pigmenten vol kleur waarmee je precies de juiste tint kunt creëren. Naarmate je meer laagjes aanbrengt kan je van een lichte kleur die bijna transparant is naar een meer intense, meer levendige tint overgaan.

Twee tijdloze, gemakkelijke tutorials

  • Glowy Nude: naturel maar hartveroverend

  • Romantic Rosewood : girly maar niet cheesy

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Sisley.
www.sisley-paris.com

 

Lees ook:

Tournée minérale: ruil je cocktail in voor een mocktail

Beauty inspiratie: de 12 mooiste make-uplooks uit Euphoria seizoen 2

De ELLE Business Special ligt nu in de winkel!