WEDSTRIJD: Boost je immuniteit met Arkovital

Gepubliceerd op 1 maart 2022 door ELLE Partner
Concours: ELLE x Arkopharma

Ben je de hele tijd moe? Heb je nood aan vitaminen? Arkopharma heeft de oplossing voor jou. Ontdek de kracht van 100% plantaardige vitamines die beter door het lichaam worden opgenomen, vind zo je vitaliteit terug en stimuleer je natuurlijke afweer met ArkoVital van de laboratoria Arkopharma. Klinkt goed? Doe dan mee aan onze wedstrijd en maak kans op drie ArkoVital-producten die jouw immuniteit een instant boost geven.  

De kracht van 100% plantaardige vitaminen

Ontdek een nieuw gevoel van vitaliteit (gevoeld door 75% van de gebruikers) dankzij ArkoVital Pure Energy. 100% natuurlijke vitamines, een complex van 9 vitamines en 5 mineralen die exclusief uit fruit en planten worden verkregen, zonder chemische ingrediënten en zonder toevoeging van kunstmatige vitamines.

 

Doss van Arkovital pure
Voedingssupplement. Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Adviesverkoopprijs: € 21,15 CNK: 3456-951 - 30 tabletten

 

Vitamines, de bondgenoten van je immuniteit

In deze tijd van het jaar wordt ons lichaam belast door de vele virussen en ziektes die ons omringen. Het is van primair belang dat we de juiste maatregelen nemen om de verspreiding ervan te voorkomen en dat we ons lichaam helpen externe agressies te weerstaan door ons immuunsysteem en onze natuurlijke afweer te versterken.

De laboratoria Arkopharma - gespecialiseerd in natuurgeneeskunde en Europees leider in voedingssupplementen op basis van natuurlijke producten - bieden een selectie natuurlijke vitamines aan die gericht zijn op het versterken van je natuurlijke afweer en je weerstand in deze delicate periode.

Versterk je immuunsysteem en versterk je vitaliteit met Arkovital Pure Energy Immuno Plus, dat 10 vitamines en 5 mineralen van 100% plantaardige oorsprong bevat, evenals Echinacea, beta-glucanen en Baobab.

Doos van arkovital immunologies plus
Voedingssupplement. Enkel voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Adviesverkoopprijs: € 23,45 CNK: 3945-144 - 30 tabletten

Versterk en stimuleer je lichaam

Drie manieren om jezelf te beschermen met Arkovital!

ArkoVital Acerola 1000 is vervaardigd van natuurlijke acerolabessen en heeft een dubbele functie, zowel versterkend als stimulerend. Het helpt om vermoeidheid te verminderen en draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem. Dankzij zijn formule die voor 100% van plantaardige en biologische oorsprong is, zonder chemische ingrediënten en zonder de toevoeging van kunstmatige vitamines, zorgt ArkoVital Acerola 1000 voor een betere herkenning en opname van vitamine C door het lichaam. Beschikbaar in een kauwtablet, met de heerlijke smaak van rood fruit, geeft het je dagelijks een flinke portie veerkracht!

Als je een snellere werking wilt, probeer dan ArkoVital Acerola 1000 met vitamine C. ArkoVital vitaminen C + D3 zorgt ook voor een snellere werking én helpt je je immuniteit te versterken. Een kuur van Arkovital vitamine C+D3 kan ook zelfs bijwerkingen na een vaccinatie verhelpen.

Zo, dat zijn nog drie manieren om jouw gezondheid op te krikken! Waag je kans en test het zelf thuis!

Doe mee aan onze wedstrijd en win 3 ArkoVital-producten. Beantwoord hiervoor de volgende vraag:

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Arkopharma.
www.arkopharma.com

Lees ook:
3 natuurlijke tips voor een betere slaap ondanks stress

Met deze 15 producten voorkom je gebarsten lippen tijdens koudere dagen

Dit make-up merk maakt beautyproducten met koffie