De beste beautymomenten van 2021

Gepubliceerd op 29 december 2021 door Lisa Aelvoet
De beste beautymomenten van 2021 IMAXTREE

Nu 2021 aan zijn einde komt, is het tijd voor een terugblik op een bijzonder jaar boordevol bijzondere beautymomenten.

Heb je nog nood aan wat inspiratie op beautyvlak voor je eindejaarslook? Dan vind je hier gegarandeerd je gading. Wij lijsten immers de meest memorabele beautylooks van de sterren op.

Gigi Hadid

Supermodel Gigi Hadid besteeg de trappen van het Metropolitan Museum dit jaar met een hoge rode paardenstaart. Haar beautylook maakte ze af met winged eyeliner, blauwe oogschaduw en nude lippen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Billie Eilish

De 19-jarige zangeres transformeerde voor het 'Met Gala' in een moderne Marilyn Monroe. En dat deed ze met een blonde bob, winged eyeliner en perzikkleurige lippenstift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Doja Cat

Het zogenaamde nektapijt veroverde in 2021 niet alleen TikTok maar ook de rode loper. Doja Cat verscheen op de 'Grammy Awards' met een nektapijt gecombineerd met zwarte smoky eyes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doja Cat (@dojacat)

Zendaya

Het CFDA bekroonde Zendaya in 2021 met de 'Fashion Icon'-award en die nam ze als een waar stijlicoon in ontvangst. Ombré box braids reikten tot aan haar heupen en zorgden in combinatie met haar gedurfde rode jurk voor een memorabel mode- én beautymoment.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Hailey Bieber

Bruin is het nieuwe blond. Ook überblondine Mrs. Bieber sprong in 2021 mee op de trendtrein en kleurde haar lokken chocoladebruin.

Dua Lipa

Voor haar optreden op het iHeartRadio festival opteerde Dua Lipa voor een cat-eye versierd met parels en een glamoureuze haartooi met maximum volume.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Alicia Keys

Ook Alicia Keys gaf de voorkeur aan parels maar dan wel ingewerkt in haar sleek bun. Ze matchte deze haarstijl met minimale make-up en rode lippen als kleuraccent.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alicia Keys (@aliciakeys)

Lily Collins

Het tweede seizoen van 'Emily in Paris' verscheen net voor de jaarwissel op Netflix. Over de perfecte beach waves van Lily Collins is ondertussen al veel inkt gevloeid. Of je nu pro of contra bent, één ding is zeker: haar signature look staat in ons collectief beautygeheugen gegrift.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Amanda Gorman

Dichteres Amanda Gorman mocht op de inauguratie van president Joe Biden het Amerikaanse volk toespreken. En dat deed ze in stijl met een vuurrode Prada haarband als ultiem power accessoire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Gorman (@amandascgorman)

Megan Fox & Machine Gun Kelly

Nagellak voor mannen werd afgelopen jaar steeds meer genormaliseerd. Megan Fox en Machine Gun Kelly gingen nog een stap verder en verschenen op de rode loper met een wel heel aparte manicure. Een zilveren ketting verbond hun beide pinken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

LEES MEER: Wedden dat ook jij dit najaar bezwijkt voor deze nineties jeanstrend?