Clio Goldbrenner stelt een nieuwe capsule vol pit voor

Geüpdatet op 22 december 2021 door ELLE Partner
Clio Goldbrenner stelt een nieuwe capsule vol pit voor

Elegantie, stijl en extravagantie. Dat zijn de woorden die te binnen schieten als je aan Clio Goldbrenner denkt. Maar dat niet alleen, leder van hoge kwaliteit, multifunctionele en praktische tassen maken ook deel uit van de reputatie van het merk.

Sinds 2011 verovert het Belgische merk Clio Goldbrenner de harten van vele vrouwen. Om het jaar in stijl af te sluiten, heeft Clio de release van twee nieuwe modellen aangekondigd in een capsule die zowel sprankelend als vol pit is! De nieuwe ETNA en NYX zij echte must-haves. 

ETNA is de perfecte bondgenoot voor een elegante avond. Met een strakke jurk en de clutch in je hand lijk je wel een James Bond Girl. NYX is dan weer een handtas dat perfect is voor het dagelijkse leven, zonder onopgemerkt te blijven natuurlijk.

Inspiratie nodig voor uw kerstcadeaus?

CLIO MINI

Denk eens aan de iconische CLIO MINI. Dit accessoire is verkrijgbaar in een brede waaier van kleuren en is een absolute aanrader! Het tasje is niet alleen chic en makkelijk te dragen, maar ook uiterst praktisch en multifunctioneel. Binnenin is er een geïntegreerde kaarthouder en het handvat is gemakkelijk afneembaar zodat je de tas ook als clutch kan gebruiken. 

EURYTOS

Met de EURYTOS-portemonnee kan je ook niet fout gaan. Dit accessoire is een essentieel onderdeel in je handtas. Zowel modern als elegant dankzij zijn ultra-design vorm, maakt hij je al enthousiast bij het idee hem uit je handtas tevoorschijn te halen.

Clio Goldbrenner zal nooit ophouden ons te verbazen met haar unieke en tijdloze stukken. De collecties lederen tassen en accessoires worden allemaal ontworpen in het atelier in Brussel. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in verschillende feestelijke kleuren en zet alvast de toon voor een sprankelend eindejaar.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner

cliogoldbrenner.com

Lees ook : 

Kerstmis 2021: 4 nieuwe thema's om je kerstboom te versieren

3x snoerloze must-haves voor in de keuken

DIY: alle inspiratie voor een high tea bij je thuis