Wedstrijd: eindelijk een lichaamsolie voor de droge winterhuid

Geüpdatet op 20 december 2021 door ELLE Partner

Het veranderen van de seizoenen en de schommelende temperaturen zijn slecht nieuws voor onze huid, zeker in de winter. Kou, wind en regen geselen ons droge en gedehydrateerde velletje, dat ook nog eens te lijden heeft onder het onophoudelijke schuren van onze kleren. Met als resultaat: jeuk, jeuk, jeuk. Om te vermijden dat onze huid gaat schilferen en verdwijnt onder de rode vlekken of andere irritaties, is er maar één oplossing: hydrateren. Dat is echt het beste wat we voor onze huid kunnen doen, zowel 's zomers als 's winters.

Na wekenlang testen, is dit ons favoriete product voor een zijdezachte, aangename en heerlijk gladde huid, het hele jaar door: Remederm Dry Skin Lichaamsolie Spray van Louis Widmer. Het internationaal bekende Zwitserse familiebedrijf Louis Widmer werd in 1960 opgericht en spitst zich toe op cosmetica- en farmaceutische producten. Dankzij hun ervaring en vakmanschap ontwikkelen ze geavanceerde middelen die de huid doeltreffend verzorgen.

De grote troeven van hun cocooning olie? Een lichte "droge olie"-textuur die zich makkelijk laat openwrijven en die in slechts enkele seconden door de huid wordt opgenomen, een doeltreffende samenstelling die geschikt is voor alle gezinsleden, ook voor kinderen met een droge of zeer droge huid of die last hebben van atopisch eczeem, een spraykop waarmee je geen product verkwist en last but not least, een subtiele, fijne en ontspannende geur.

Beantwoord de volgende vraag en probeer de Remederm Dry Skin Lichaamsolie Spray van Louis Widmer te winnen! Als je hem probeert, kun je daarna niet meer zonder. We kunnen hem alleen maar aanraden. Masseren maar!

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Louis Widmer.
www.louis-widmer.com

Lees ook :
3x snoerloze must-haves voor in de keuken
Party proof: de mooiste make-uppaletten voor elk budget
Lapland, ver van het massatoerisme : winterreis naar het land van de Kerstman