HOROSCOOP 2021: Jouw voorspellingen van 13 tot 19 december

Gepubliceerd op 13 december 2021 door ELLE België
HOROSCOOP 2021: Jouw voorspellingen van 13 tot 19 december

Wat voorspelt jouw horoscoop deze week?

Ram: 21 maart tot 20 april

De dingen die op jou wegen worden deze week een pak lichter, Ram. Geleidelijk aan voel je je steeds vrijer. Je kan orde op zaken stellen in je leven, zonder je verplicht te voelen eerst aan de wensen van anderen te denken. Je mag dan ook eens aan jezelf denken.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Er hangt liefde in de lucht op verschillende vlakken: je bent op zoek naar liefde, en het zit je ook nog eens mee op vlak van verleiden. Ga mee in die impulsen om warmte te vinden, in jezelf en bij anderen. Je kan je ook weer focussen op jezelf, want deze week biedt daar een beschermende omgeving voor.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Je zult genoeg hebben om je bezig te houden, want krachtige trage planeten zijn aan het werk en wijzen jou de weg. Daardoor lijkt het als vanzelf te gaan deze week. Maak een duidelijk plan voor jezelf, vertrouw op je perfectionisme en ga dan rechtstreeks af op je doel. Ook op het gebied van communicatie kan je grote stappen zetten, en jezelf met gemak verstaanbaar maken.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 22 juni tot 22 juli

Je vindt deze week de motivatie en de nodige impulsen om actie te ondernemen en allerlei projecten op te zetten. Je zult echter keuzes moeten maken, want je kan natuurlijk niet alles tegelijk doen. Tijd om de ideeën die je inspireren in de praktijk om te zetten.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: 23 juli tot 22 augustus

De Zonnester geeft je veel energie, Leeuw. Alles waar je je de afgelopen tijd voor hebt ingezet, kan deze week tot uiting komen. Pluk de vruchten van je harde werk! In je professionele leven kan jij de toon bepalen en vastberaden besluiten nemen. Als je merkt dat anderen hulp kunnen gebruiken, aarzel dan niet. Je kan hen geruststellen met je vertrouwen.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus tot 22 september

Venus en Mars werken samen om je charme en energie te brengen. Hierdoor zal dit het ideale moment zijn om je volledig toe te leggen op een groot project. Kom je mensen tegen die twijfelen, dan kan jij ze over de streep trekken met je goed humeur. Neem het initiatief en je zal zien dat het ook anderen een boost kan geven. Door meer zelfzeker te communiceren geef je ook de mensen achter jou een extra impuls.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 22 oktober

Saturnus zorgt deze week voor extra structuur, zodat je een duidelijk doel kan stellen en dat ook gefocust kan bereiken zonder je te laten afleiden. Jupiter, de planeet van het geluk, zou je ook een extraatje kunnen gunnen. Daardoor kan je je beste beentje voor zetten.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober tot 21 november

Mars, de planeet van directe actie, heeft geen invloed meer op jou deze week. Hierdoor kan je eens een stap terug zetten en weer op het juiste spoor komen zodat je jezelf niet overbelast. Venus heeft een goede invloed op jou, waardoor je kan profiteren van extra charme.

sagittarius boogschutter

Boogschutter : 22 november tot 21 december

Je maakt deze week een opwarmingsperiode door, waardoor je nog niet duidelijk weet hoe je alles moet aanpakken. Weet dat je hier eerst even door zal moeten, en dat alles vanzelf op gang zal komen. Focus je in de tussentijd op je sterke punten, en schat je kansen goed in. Zo kan je je doel binnenkort gericht bereiken en grijze gebieden vermijden.

 

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december tot 21 januari

De planeten laten je deze week nieuwe horizonten ontdekken. Er zullen zich tal van mogelijkheden voor doen. Blijf rustig, bekijk ook de kleinste nuances en ga er dan voor. Venus en Pluto brengen je ook positieve dingen op vlak van relaties. Vertrouw op je natuurlijk talent om beslissingen te nemen waar anderen nog aarzelen.

aquarius waterman horoscoop

Waterman: 20 januari tot 19 februari

Mars schiet jou te hulp en zorgt voor de extra energie die je de afgelopen tijd niet altijd had. Er zijn een aantal zaken die je aandacht verdienen, en waar je je nu op kan focussen. Je kan de balans vinden tussen een duidelijke aanpak enerzijds en een empathie anderzijds, die rekening houdt met iedereen.

vissen pisces

Vissen: 19 februari tot 20 maart

De Zon en Mercurius brengen je energie, maar die zorgt ook voor wat ongeduld. Venus brengt je dan weer flexibiliteit, zachtheid en charme. Onthoud dat je betere resultaten behaalt als je anderen op sleeptouw neemt. Maar blijf steeds een goede luisteraar.