Zijn zwangere Kylie en Travis niet meer samen? Gelekt interview zaait verwarring

Geüpdatet op 20 april 2022 door Lore Ginneberge
Zijn zwangere Kylie en Travis niet meer samen? Gelekt interview zaait verwarring @kyliejenner

Kylie Jenner is hoogzwanger van een tweede kindje met Travis Scott. Dat de relatie tussen de realityster en rapper z'n ups en downs heeft gekend, is geen geheim. Maar zijn de twee eigenlijk ooit echt een koppel geweest? Een interview dat nooit het daglicht mocht zien, zou aantonen dat de twee zelfs nu niet echt samen zijn.

Het gelekte interview

Op TikTok - waar anders - circuleren sinds kort screenshots van een fotoshoot en bijbehorend interview van Travis en Kylie in het Amerikaanse W Magazine. Het magazine koos ervoor om het hele artikel te schrappen door de controverse rond Travis' Astroworld Festival, waar tien doden en meer dan twintig gewonden vielen. De productie werd echter gelekt en gaat nu rond op het internet, inclusief enkele stukken tekst. In het interview getiteld 'A Modern Approach', zegt het koppel dat, hoewel ze "heel comfortabel zijn tussen de lakens" (met de baby's als bewijs), ze "geen koppel vormen". Een virale TikTok-video die deze alinea bespreekt wordt opgemerkt door Khloe Kardashian herself, die het tegendeel beweert. "Wow, ik weet niet waarom het magazine dit zou schrijven, maar ze zijn zeker een koppel."

@angelesfrancooReply to @brooket1ni ##kyliejenner ##notacouple♬ Aesthetic - Devonte Mayo

In de commentaren vragen volgers zich af waarom zus Khloe ter verdediging springt. Als het hele thema van de W Magazine-shoot draait om 'de moderne aanpak' waarvoor Kylie en Travis kiezen, lijkt het evident dat het beroemde koppel hiervan op de hoogte was. Het feit dat het interview niet gepubliceerd is en nu werd gelekt, roept ook vragen op.

Kylie Jenner en Travis Scott: een match made in marketing heaven?

Iedereen die de Kardashians van dichtbij of veraf volgt, snapt dat hun succes valt of staat met hun imago. Daar wordt dan ook hard aan gewerkt aan de vergadertafel van Kris Jenner, die je gerust de verpersoonlijking van een momager kan noemen. Kwatongen beweren dat Kris en haar team steeds een verhaal klaar hebben om het publiek af te leiden van elk mogelijk schandaal. Zo brengt deze TikTokvideo - toegegeven, vrij geloofwaardige - argumenten aan voor de povere kwaliteit van Kylie Swim, en legt het de link naar Khloe's tumultueuze liefdesrelatie. Kijk je op deze manier naar de Kardashian-familie, dan bots je op verschillende plotlijnen die mogelijks maanden van tevoren afgeklopt kunnen zijn op een pr-vergadering.

@kardashian_kolloquium##stitch with @kyliebaby ##khloekardashian ##khloe ##kardashians ##kyliejenner ##sad ##theory ##pr♬ original sound - Kardashian_kolloquium

Wie de tijdlijn van Kylie en Travis kent (hieronder een volledig overzicht), weet bijvoorbeeld dat Jenner zwanger raakte na enkele weken daten. Vlak voordat Kylie en Travis de eerste keer gespot werden, had de realityster nog een serieuze relatie met rapper Tyga. Hoewel de Kylie Cosmetics-founder duidelijk een type heeft, wijzen verschillende volgers, onder wie Kardashian Kolloquium en TikToker @maiachondrialmembrane erop dat Travis Scott een veel groter platform heeft dan ex Tyga. Scott is om die reden een betere match voor Kylie, die door hun relatie een nieuw publiek bereikt en geloofwaardigheid genereert.

@maiachondrialmembraneReply to @jenniferbthiele ##greenscreen ##kyliecosmectics ##travisscott ##kylieskin ##kylieswim ##kyliebaby ##tyga ##kyga♬ original sound - maia

In het licht van het W Magazine-artikel, kan je je dan ook afvragen: zijn Kylie en Travis goede vrienden die toevallig belachelijk mooie baby's maken, of zit er meer achter?

Kylie Jenner en Travis Scott: de volledige tijdlijn van hun relatie Kylie Jenner en Travis Scott: de volledige tijdlijn van hun relatie Instagram @kyliejenner 

Kylie Jenner en Travis Scott verwachten hun tweede kindje! De twee worden als sinds 2017 samen gespot, al is hun relatie niet zo eenvoudig. Kan je niet meer volgen? Hier een complete tijdlijn, van het prille begin tot en met baby nummer twee.

Lees meer