Hotspot: het Belgische SELF opent een eerste beautyboetiek in Antwerpen

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge Foto’s: SELF
Hotspot: het Belgische SELF opent een eerste beautyboetiek in Antwerpen

Antwerpen is een nieuw beautywalhalla rijker. Het Belgische verzorgingsmerk SELF opent haar eerste boetiek in het gezellige shoppinghart van de stad.

Een lichtrijk interieur waar alle producten netjes uitgestald staan, een 'testing station' waar je alle potjes en flesjes kunt ruiken, voelen en testen op je huid, en een toefje roze hier en daar: van deze shop wordt je instant gelukkig.

Schuif aan aan de lange gastentafel voor een glas cava of kopje koffie en knabbel van de snackjes terwijl je je toekomstige aankopen test of bekomt van een zware shoppingdag.

Er valt heel wat te ontdekken in de shop, zowel voor wie nog niet bekend is met de SELF-producten als voor devote gebruikers. De vegan verzorgingsproducten op basis van kokos-, macadamia-, arganolie, sheaboter en aloë vera voeden de huid op natuurlijke wijze.

Omdat de zachte formules geschikt zijn voor de meest gevoelige huid en voor iedereen van kinderen tot zwangere vrouwen, vormen de producten een slim cadeautje. In de boetiek vind je een 'gifts' gedeelte waar je inspiratie opdoet voor je volgende geschenk. Tip: de Fin De Luxe Scrub is een ELLE-favoriet!

Adres: Lombardenvest 54, 2000 Antwerpen. Meer info over de shop en de producten via naturalself.eu