How to: sexy beach waves in tien minuten

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Isabelle
How to: sexy beach waves in tien minuten

HoofdSinds Kirsten Dunst het gezicht van l’Oréal werd, is de actrice veranderd in een ware bom. Een ronduit indrukwekkende boezem, een stralende huid en een golvende bos lokken: weg girl next door imago! 

Over onze eigen voorgevel zijn we tevreden en de glanzende huid zullen we maar aan Photoshop toeschrijven, maar die sexy lokken: die moeten we ook hebben! Echt moeilijk blijkt dat tot onze grote vreugde ook niet te zijn, maak kennis met de Beach Waves methode van l’Oréal.

Wat? Een behandeling die je tot acht weken golvende lokken belooft, alsof je de hele dag op het strand hebt gelegen. De methode bestaat uit twee luiken: één verzorging bij de kapper en één doodeenvoudige routine die je elke ochtend thuis herhaalt. 

1/

Stap 1: de kapper

Tijdens een behandeling van een klein uur wordt je achtereenvolgens in schoolmeisje op leeftijd en in stekelvarken getransformeerd. Stel je niet teveel vragen bij je twijfelachtige spiegelbeeld: het is allemaal voor het goede doel! We besparen je de technische details, maar het resultaat is een mini permanent dat de basis voor je “natuurlijke” golven legt.

Prijs? 50€

Final

Behandeling verkrijgbaar in l'Oréal salons, klik hier om één dicht bij huis te vinden. Retouche-cover

2/

Stap 2: je nieuwe ochtendroutine 

Je verlaat het kapsalon met een prachtige haardos, die je de komende weken zo goed mogelijk moet onderhouden. Dat doe je met behulp van de Beach Waves kit (21€ bij de kapper), waarin een haarnetje, een brede kam en een Beach Waves spray zitten. Vervolgens doorloop je deze stappen:

  1. Na het wassen, ontwar je je haar met de speciale kam –die heeft brede pieken en trekt dus je krullen niet kapot. Vergeet de gewone borstel maar! Föhn je haren voor ongeveer 80% met je hoofd naar beneden.
  2. Breng de spray aan over de lengtes en punten en kneed je lokken grondig. Draai je haar in 3 of 5 knotjes.
  3. Plaats vervolgens het haarnetje (voorkomt kroezen!) over je hoofd en föhn je kapsel droog.
  4. Doe het netje af, haal de knotten uit het haar en ontwar met je handen. Gebruik nogmaals de spray op de lengten voor extra zout effect op je haar.
  5. Geniet van je sexy strandkapsel!How To