HOROSCOOP 2021: JOUW VOORSPELLINGEN VAN 15 TOT 21 NOVEMBER

Gepubliceerd op 15 november 2021 door ELLE België
HOROSCOOP 2021: JOUW VOORSPELLINGEN VAN 15 TOT 21 NOVEMBER

ram maart horoscoop aries sterrenbeeld

Ram: 21 maart tot 20 april

Deze week kan je dingen uit het verleden achter je laten en vooruit kijken. Er komen veranderingen aan, en anderen zullen op jou vertrouwen als je daarbij het voortouw neemt. Een zachtere atmosfeer zorgt voor meer balans en harmonie in je omgeving. Je krijgt er meer zelfvertrouwen en energie van.

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

Stier: 21 april tot 20 mei

Je zintuigen zijn verhoogd, Stier, waardoor alles rondom je je meer plezier kan bezorgen. Je voelt de behoefte om één te zijn met jezelf en je gedachten helder te ordenen. Als dat lukt en je in een goede bui bent, zal alles wat je doet ook vlotter gaan. Op vlak van communicatie mag je deze week wel niet te zeer bij je eigen mening blijven. Kijk goed naar beide kanten voor je een standpunt inneemt.

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

Tweelingen: 21 mei tot 21 juni

Saturnus en Jupiter helpen je deze week, waardoor je makkelijker knopen kan doorhakken en je duidelijk ziet wat je wel en niet meer wilt. Daarnaast gaat het je voor de wind binnen je relaties. Je zit vol charme en kan je focussen op flexibiliteit, waardoor je iedereen om je vinger windt. Op voorwaarde dat je er de passende aanpak voor vindt, zullen je charmes onweerstaanbaar zijn.

kreeft cancer horoscoop 2020

Kreeft: 21 juni - 22 juli

Het wordt de ideale week om werk te maken van de dingen die je al een tijdje uitstelt. Mars helpt je een handje en je hebt zin om actie te ondernemen. Ook in situaties waarin je liever niet was beland, zal je je weg wel vinden en krijgen wat je wilt. Blijf wel duidelijk communiceren om je overal verstaanbaar te maken.

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

Leeuw: van 23 juli tot 22 augustus

Je hebt deze week amper tijd om je ontspannen. Probeer hier zelf iets aan te doen door bewust niet te veel dingen tegelijk te willen doen. Als je jezelf te zwaar belast met verschillende dingen, zal uiteindelijk niets af geraken op de manier waarop jij het wil. Stel zelf prioriteiten en geef de dingen die het zwaarst op jou wegen even uit handen. Vertrouw op de mensen die het dichtst bij jou staan om zo deugddoende steun te krijgen deze week. Haast je niet te veel, want zo gaan er belangrijke dingen aan je voorbij.

virgo maagd sterrenbeeld

Maagd: 23 augustus - 22 september

Je kan deze week snel en efficiënt handelen door Mars en Mercurius, de planeten van de actie en wijsheid. Je doet er goed aan vastberaden te blijven en je zo aan je eigen koers te houden. Je hebt alles op een rijtje en kan zo je stress onder controle houden. Wees altijd oprecht en duidelijk op vlak van communicatie. Weten wat je wil zal je op dat vlak tijd besparen.

weegschaal libra

Weegschaal: 23 september tot 23 oktober

Je dagelijkse leven krijgt een andere dynamiek deze week. Je gaat met vertrouwen te werk en kan in je sociale leven positieve contacten leggen. Investeer vooral in de mensen die jouw bereidwilligheid en flexibiliteit weten te waarderen. Blijf gefocust, want verschillende krachtige planeten helpen je om sneller of beter vooruit te gaan. Blijf bij deze veranderingen wel steeds waakzaam voor waarschuwingen om je heen.

scorpio schorpioen

Schorpioen: 23 oktober - 22 november

Deze week kan je snel handelen en oplossingen bedenken, ook al zijn ze enkel voor op korte termijn. Ook delicate zaken kan je goed aanpakken, zowel met finesse als met vastberadenheid. Je kan deze week dan ook op je intuïtie vertrouwen en anderen moeiteloos boeien.

sagittarius boogschutter

Boogschutter: 23 november tot 21 december

Boogschutter, je omzeilt mogelijke spanningen deze week als je de dingen van hun goede kant bekijkt. Let hier wel mee op, zodat anderen geen besluiten nemen die jou negatief beïnvloeden. Als iemand je een plezier wilt doen daarentegen, accepteer dat dan zonder schuldgevoel. Tenslotte zou de passage van Venus een goed financieel voorteken kunnen zijn!

capricorn sterrenbeeld

Steenbok: 22 december - 19 januari

Door Venus, de planeet van liefde en geluk, kan je elke situatie aan. Je communicatie verloopt deze week erg vlot en ook je financiën zouden een boost kunnen krijgen. Maar wees niet te veeleisend voor de mensen om je heen, dat zorgt alleen maar voor ontmoediging aan hun kant. Hen positief aansporen zal veel beter werken.

aquarius waterman horoscoop
Waterman: 20 januari tot 18 februari

Goed nieuws voor jou, Waterman. Jupiter zorgt niet alleen voor positieve invloeden deze week, maar voor de rest van het jaar. Je kan dus met een gerust hart en vol vertrouwen beginnen aan de projecten die u nauw aan het hart liggen.

vissen pisces
Vissen: 19 februari tot 19 maart

Deze week moet je vooral waakzaam blijven binnen je relaties. Je eigen goede kwaliteiten zullen alleen maar opgemerkt worden door wie er zelf oog voor heeft. Dat zijn ook de mensen die zelf, met hun eigen goede kwaliteiten, voor jou zorgen. Leg je dus met andere woorden toe op de mensen rondom jou die op dezelfde golflengte zitten, je begrijpen en appreciëren. De rest laat je maar doen.