Wedstrijd: Win een Garmin Venu 2S smartwatch

Geüpdatet op 4 december 2021 door ELLE Partner

Garmin

Een van de betere smartwatches die er ook vrouwelijk en elegant uitziet: de Garmin Venu 2S is een topper in zijn categorie en een must-have voor iedereen die gezonder wil leven, in stijl. Een plezier om naar te kijken én om te dragen. Zijn Light Gold rand van roestvrij staal met Light Sand behuizing geeft deze smartwatch een strakke en stijlvolle look. De siliconen polsband is super comfortabel en het prachtig AMOLED-scherm brengt dit horloge tot leven, zelfs bij fel zonlicht.

 

Ontspannings- en ademhalingsoefeningen wanneer je gestresst bent, gerichte workouts voor cardio, krachttraining, yoga of pilates, monitoring van je slaap, hartslag, zuurstof, stress, hydratatie en energie… De Garmin Venu 2S is jouw partner naar een bewustere en gezondere levensstijl. Bovendien heb je je favoriete nummers van je Spotify, Deezer of Amazon Music account altijd bij de hand, betaal je zonder problemen contactloos via Garmin Pay en ontvang je meldingen van e-mails, sms-berichten en waarschuwingen zonder dat je je smartphone op zak hebt.

 

Kortom, deze keer heb je geen excuus meer om echt werk te maken van die goede voornemens. En wij helpen je alvast een handje. Beantwoord onderstaande wedstrijdvraag en maak kans op een van de 10 Garmin Venu 2S smartwatches.

 

 

 

Dit artikel werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met Garmin.
www.garmin.com

Lees ook:
A day in the life of Marie de Burbure aka @museofgreens
Getest: Garmin Venu 2 sporthorloge
Dit is waarom sporten kan helpen bij stress