Wacht wat?! Jacquemus komt vermoedelijk met een beautylijn

Geüpdatet op 21 april 2022 door Lore Ginneberge
Wacht wat?! Jacquemus komt vermoedelijk met een beautylijn Jacquemus

We zitten dan wel alles behalve verlegen om nieuwe beautylijnen van celebrity's, influencers en modehuizen, wanneer Simon Porte Jacquemus iets lanceert, zijn we al bij voorbaat verkocht.

Jacquemus in zee met Puig

Na de lanceringen van Gucci Beauty, Hermès Beauty en Valentino Beauty, zou je denken dat de storm in cosmeticaland even is gaan liggen. Daar dacht Jacquemus duidelijk anders over, want in navolging van vele andere luxehuizen waagt de Franse designer zich - naar verluidt - ook aan een schoonheidslijn. Het nieuws werd voor het eerst onthuld door een aankondiging van WWD, waarin meteen ook wordt vermeld dat Jacquemus een deal heeft gesloten met Puig. Deze Spaanse producent is geen onbekende in het vak, want heeft enkele grote merken als Paco Rabanne, Nina Ricci en Carolina Herrera op zak.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Franse beauty

Over de precieze producten is nog niets bekend, maar een beautylijn voelt als een natuurlijk uitbreiding voor het merk. Met de Franse flair, de cheeky advertenties en it-stuks lijkt het logisch dat zowel de packaging als de producten zelf helemaal op diezelfde golflijn zal zitten. Wordt het een parfum geurend naar lavendelvelden, een skincarelijn voor een French glow of een lipstickcollectie die perfect past in je ieniemienie Chiquito-handtas? Wat Simon Porte Jacquemus momenteel ook aan het bekokstoven is, het wordt vast het wachten waard.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JACQUEMUS (@jacquemus)

Opnieuw volgens WWD mogen we de collectie - of al zeker de officiële aankondiging - verwachten in 2022. Nog even geduld, maar dan kan het sparen vast beginnen.