We Love: Skechers eert Kansaï Yamamoto met kleurrijke sneakercollab

Geüpdatet op 5 november 2021 door Lore Ginneberge
We Love: Skechers eert Kansaï Yamamoto met kleurrijke sneakercollab Skechers

Schoenenmerk Skechers kondigt voor de tweede keer een unieke collab aan met Kansaïyamamoto, het merk van de Japanse ontwerper gekend om zijn kleurrijke ontwerpen.

Het befaamde Japanse avant-garde modemerk Kansaïyamamoto brengt op 21 september voor de tweede keer zijn unieke smaak naar Skechers in deze limited-edition samenwerking. Deze keer bevat de collectie één mannen- en één vrouwenmodel geïnspireerd op de gedurfde en kleurrijke stijl van de kunstenaar.

skechers kansai
Skechers

Kansaï Yamamoto was een modeontwerper die furore maakte in de jaren zeventig en tachtig. Opvallend voor zijn werk zijn maximalisme, felle kleuren en futuristische designs met een knipoog naar zijn Japanse roots. Yamamoto was namelijk de eerste Japanse modeontwerper die een show presenteerde in Londen en werd beroemd door het ontwerpen van androgyne kostuums voor onder meer David Bowie - vooral voor zijn Ziggy Stardust Tour. Kansaï Yamamoto overleed in 2020, al leeft zijn impact op de modewereld voort.

Skechers
Skechers

De tweede lancering van Skechers x Kansaïyamamoto brengt een sneaker uit mannen, de Skechers D'Lites - KY Carnival, en een vrouwenmodel, de Skechers D'Lites(R) KY Hanabi.

 

De collectie mengt feestelijke tinten met de energieke stijl van de legendarische ontwerper. Beide modellen zijn van colorblocked premium leer en hebben een synthetisch bovenwerk met vetersluiting.

De collab is vanaf nu te koop, exclusief bij de Skechers-boetiek op de Antwerpse Meir.