Win een ‘Bean to Cup’-koffiemachine van SMEG t.w.v. €679 in je favoriete kleur!

Gepubliceerd op 30 september 2021 door ELLE Partner

Ben jij nog op zoek naar de ideale koffiezet om thuis even lekkere koffie te bereiden als de barista in de plaatselijke koffiebar? Ons geheim voor heerlijke huisgemalen koffie: de ‘Bean to Cup’-koffiemachine van SMEG. Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet sleep jij onze nieuwe favoriete huisgenoot in de wacht!

Niets beters om je dag mee te starten dan met een kraakvers kopje koffie. Wil je diezelfde aromatische smaak die je ook in de koffiebar proeft thuis recreëren? Dat bereik je alleen met versgemalen bonen. Maar naast je smaakpapillen, wil het oog ook wat. En het is niet altijd even gemakkelijk om een automatische koffiemachine te vinden die ook nog eens mooi staat in je interieur. De nieuwe ‘Bean to Cup’ automatische koffiemachine van SMEG voldoet aan al je eisen én meer. Ristretto, espresso, lungo, cappuccino of latte macchiato. Met de ‘Bean to Cup’-koffiemachine van SMEG bereid je je favoriete kopje thuis in een handomdraai.

 SMEG staat uiteraard bekend om zijn ongeëvenaarde fifties-stijl. Ook de ‘Bean to Cup’-koffiemachine is geen uitzondering en steelt de spotlight met zijn ronde vormen, glanzende chroomprofielen en geborsteld aluminium frontpaneel.

Het toestel is verkrijgbaar in twee modellen: BCC01 en BCC02. Hou je van zwarte koffie? Dan is de BCC01 jou op het lijf geschreven. Verkies je cappucino’s, lattes of flat whites? Dan komt het extra stoompijpje van de BCC02, waarmee je melk kan opschuimen, goed van pas. Overtuigd? Dan rest er je enkel nog één van de matte kleuren te kiezen die het mooiste in je keuken zal staan. Tenslotte is de Bean to Cup koffiemachine ook nog eens lief voor het milieu. Duurzame technologie en het gebruik van verse koffiebonen vermijdt het gebruik van capsules en bijgevolg dus onnodig afval.

Eerst proeven en dan geloven? Neem deel aan onze wedstrijd en wie weet win jij wel een ‘Bean to Cup’-koffiemachine van SMEG t.w.v. €679 in je favoriete kleur! Waag hier je kans. 

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SMEG.

smeg.be