We love: de nieuwe Rebecca Mir-collectie van Hunkemöller

Gepubliceerd op 9 september 2021 door ELLE Partner
We love: de nieuwe Rebecca Mir-collectie van Hunkemöller

Lingeriemerk Hunkemöller verovert onze harten met een gloednieuwe collectie in samenwerking met de Duitse mannequin en tv-presentatrice Rebecca Mir. De verleidelijke, empowerende lingerielijn heeft een speelse vibe en is exact waar we dit najaar op zitten te wachten.

De veelzijdige lingeriecollectie bestaat uit verschillende statement stukken die geschikt zijn voor zowel dag als nacht. Het rijke kleurenpallet telt sensuele tinten als rhodondendron, nachtschaduwblauw, kaviaar en koraal. Met maten van 70A tot 90G en van xs tot xl is de collectie inclusief en vindt iedereen gegarandeerd zijn gading. 


Onze favorieten

 

Het nachtschaduwblauwe ‘Philomena’-setje heeft een gekruiste voorkant voor een extra sexy effect en zachte kanten bandjes voor een speelse twist.

De ‘high rise’ panties zijn niet alleen heerlijk comfortabel maar hebben dankzij de kanten band en het visnetpatroon een verleidelijke touch. 

De ‘Lana’-body met lange mouwen in kaviaar zorgt voor een extra warm laagje op koude dagen maar boet niet in aan vrouwelijkheid. 

Vrouwelijke empowerment

Hunkemoller rebecca mir campaign
Hunkemöller

In de flirterige collectie staat het thema ‘vrouwelijkheid’ centraal. Het doel van het Hunkemöller design team en Rebecca was om lingerie te creëren die elke vrouw in staat stelt haar mooiste zelf te zijn. "Dit was echt een droom die uitkwam. Het creëren van mijn eigen collectie met stijlen die aanvoelen als mezelf. Ik werd verliefd op de nieuwe blauwtinten die we introduceerden en ook op de mooie body's die op elk moment van de dag gedragen kunnen worden. De shoot in Ibiza was geweldig, natuurlijk was ik een beetje nerveus omdat ik net bevallen was, maar ik ben zo blij met het eindresultaat, ik kon niet trotser zijn", aldus Rebecca.  

Je shopt de splinternieuwe collectie vanaf nu in de Hunkemöller-boetieks of op hunkemoller.be.


Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Hunkemöller. 

hunkemoller.be

Lees ook :

MY WAY INTENSE by Giorgio Armani: Ontdek het nieuwe parfum en vraag een staaltje aan

Microtrend: de enige manicure die je dit seizoen wilt

3 NAJAARLOOKS MET MAISON DE GREEF